Hjem & fritid »  Familiesenter med Funpark i kjelleren

Familiesenter med Funpark i kjelleren

Amfi Futura er nå i god gjenge etter ombygging. Familiesenteret fremstår som moderne med en butikkmiks som passer for senterets profil.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2007 ble et vanskelig år for, både for ansatte og kunder. Nå er senteret kvitt alle stillaser og fremstår som et senter for alle målgrupper. Nå er alle leietakerne på plass og senteret er komplett.
– Vi hadde unntakstilstand under ombyggningen. Det ble vanskeligere for publikum. Nå håper vi å få en god avslutning på året. Folk kommer oftere til byen på grunn av oss og andre aktører, sier senterleder Svein Haga.
Før sommeren kom rakk Amfi Futura å holde offisiell nyåpning, og senteret merket at både trofaste og nye kunder strømmet til. Senteret tror på god omsetningsutvinkling i årene som kommer.

Bowling, biljard og golfsimulator

Det mest spennende for kanskje hele familien er funparken i kjelleren. Der kan hele familien kose seg med bowling, biljard, golfsimulator og andre spill. Det er et spennende tilbud som skiller Amfi Futura ut fra andre senter som bygger sin virksomhet på familie profil. Det blir også mulig å få servering i kjelleren. Dette er et tiltak som garantert blir satt pris på av kundene.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Satser på julehandel

Under ombyggningen ble det redusert aktivitet på senteret, nå håper Haga på stor aktivitet under julehandelen. Senteret legger til rette for at kundene skal få god tid til å gjøre unna julehandelen i god tid før julaften.
– Vi starter julehandelen den 22.november. Ut i desember skal vi også ha søndagsåpent samt nattåpent.
Amfi Futura er svært kjent for god service og gjør alt for at akkurat du skal få den beste hjelpen, uansett hvilken butikk du handler i.
– Som vanlig har vi godt med gratis parkering og derfor regner vi med at både gamle og nye kunder legger julehandelen til oss, avslutter senterleder Svein Haga.

Tekst: Mats Nordgård  Foto: Linda Grønseth