Hjem » Interiør & design »  En god plan er en god start

En god plan er en god start

Svane Kjøkkenet og Zett Interiørdesign. De to bedriftene jobber under samme tak sentralt på Skøyen med adresse Karenslyst Allé nr 50.

Svane Kjøkkenet er 100% dansk design og alle kjøkken produseres i Danmark. De har over 25 års erfaring i å levere kjøkken. Svane er kjent for sin kvalitet og stolte håndverkstradisjoner.
– Vi kan tilby løsninger for alle rom i hjemmet, og i tillegg til kjøkkenet kan vi levere garderober til soverom og hall, innredning til bad og tilpasset oppbevaring til stue. Utvalget er stort i forskjellige størrelser av skuffer og skap, og ikke minst er vårt design slik at vi kan mixe og matche mellom våre modeller for å skape ditt personlige uttrykk, forteller Tove Seberg hos Svane Kjøkken og Zett Interiørdesign.
Zett interiørdesign har over 20 års erfaring i å bistå kunder med å skape funksjonelle og helhetlige rom. Det kan være et enkelt rom eller det strukturelle for hele huset eller leiligheten. Deres motto har alltid vært EN GOD PLAN ER EN GOD START.
Selv om det å benytte en interiørarkitekt blir mer og mer vanlig, er det fortsatt mange som er usikre på hvordan de jobber. 
– Vi starter derfor alltid et samarbeid med et innledende møte for å kartlegge hvordan vi sammen skal angripe oppgaven. Alle våre kunder er unike, med forskjellige utfordringer.

Hva er temaene i det innledende og første møte?

– Det starter med å forstå hva ambisjonen er, og er det vi kaller arealdisponering og møbleringsplan; Det vil si: Skal vegger ned og nye opp? Skal det åpnes opp mellom rom? Strukturelle endringer er det første som må avklares.
Neste skritt er det mange er opptatt av og som er viktig for å skape gode rom, nemlig en belysningsplan. For å utarbeide en god belysningsplan må møbleringsplanen på plass. Det er viktig for å kunne se hvor forskjellige lyskilder skal være. Alle rom skal ha allmennbelysning, lys for å lese og arbeide, men også viktig er: Hvordan få forskjellige stemninger?
Det som kjennetegner en god belysningsplan er rom som har både lys og skygger i en god miks. Etter den innledende runden med arealdisponering, møbleringsplan og belysningsplan, er grunnlaget for det funksjonelle og alle linjer i rommene lagt. 
Så står materialvalg for tur, det er gulv, dører, fonter på fast innredning og trapp, alle disse valg skal avstemmes med møbler, tekstiler og tepper.
• TIPS: Forberedelser til møtet er å fremskaffe en god plantegning over rommene, og plantegning er et av de viktigste verktøyene for en interiørarkitekt.
Inspirasjonsbilder fra rom som har en stemning du kan like er også et godt utgangspunkt, det er ofte vanskelig å sette ord på det en liker.
• Husk at: Spennende løsninger er ofte en modningsprosess. 

Svane Kjøkken og Zett Interiørdesign:

– I 2020 er det fem år siden vi startet vårt tette samarbeidt.
Det å bygge hus, det å renovere, det å investere i kjøkken, bad og garderober er store valg som krever en god plan for det aller beste resultat, et resultat du ikke hadde tenkt på, men som oppstod i et tett og nært samarbeid med en bred og unik kompetanse hos Svane Kjøkken og Zett interiørdesign.
– På disse årene opplever vi at nytten av denne unike kompetansen til store og små utfordringer har etablert en opplevelse av å komme til noe mer enn bare en kjøkkenbutikk.
Det betyr at du som kunde kan velge Svane Kjøkken eller Zett, eller kanskje begge, det er det du som til slutt bestemmer. Uansett vil vi hjelpe deg med løsninger som blir slik du ønsker deg.
– Velkommen!

FAKTA Svane Kjøkkenet Oslo + Zett Interiørdesign

Adresse: Karenslyst alle 50, Skøyen, 0279 Oslo
Telefon: 90 19 16 41
E-post: tove.seberg@zett.as
Web Svane: zett.as
Web Svane: no.svane.com/butikker/oestlandet/oslo
Instagram: www.instagram.com/svanekjokkenskoyen

 

Følg IN magasinet på Facebook