Hjem » Interiør & design »  SÆRPREG OG KVALITET I OVER 50 ÅR

SÆRPREG OG KVALITET I OVER 50 ÅR

R. Bergersen har fått gleden av å berike og fornye norske hjem og hytter med interiørdesign i over 50 år. Siden 1972 har R. Bergersen utviklet, og fortsetter å utvikle deres sortiment med mål om å levere design du som kunde ønsker innen både trend, tradisjon og klassiske stilarter. 

R. Bergersen har et stort produktutvalg, alt fra flotte dørhåndtak og møbelknotter til sikkerhetsløsninger for boliger, næringsbygg og hytter. 

 Gode samarbeidspartnere


Halvor Bakke og samboer har nylig flyttet inn i ny loftsleilighet på Frogner, og når de skulle finne dørhåndtak falt valget naturligvis på R. Bergersen. 
-R. Bergersen er en god samarbeidspartner, jeg er storfornøyd med alle dørhåndtakene jeg har rundt både hjemme og på hytta, sier Halvor Bakke. Halvor trekker spesielt frem det faktum at R.Bergersen har produkter av høy kvalitet, og har et særpreg på designet både innen dørmiljø, garderobe, bad og kjøkken. Selv om Halvor er dyktig og klar i sitt valg av design og interiør, har også R. Bergersen hjulpet med det lille ekstra for designet.  

Kundeservice 

-Servicen er helt super!, forteller Halvor Bakke. Han legger til at montørene kom helt presist, var effektive, profesjonelle og hyggelige. R Bergersen er veldig opptatt av at du som kunde får det beste og det du vil ha. 

Kvalitet som varer 

-Jeg velger R. Bergersen fordi varene er av høy kvalitet, varer lenge og tilfører hjemmet særpreg og gir et eksklusivt uttrykk, sier Halvor Bakke. I over 50 år har R. Bergersen satset på kvalitet og design innen interiørbeslag. -Vi har jobbet med Halvor Bakke i mange år, og det er alltid inspirerende å jobbe sammen med en som er så bevisst på design og materialvalg, sier Christina Sellevoll, butikksjef hos R. Bergersen på Skøyen. -Vi har et stort utvalg varianter i mange forskjellige stilarter, og det har sjelden vært et problem å finne noe som passer til Halvor’s prosjekter.Her har han valgt dørhåndtak i sort, da han ønsket noe barskt til de sorte dørene sine. Veggene i leiligheten er i dyp mocca, taket er malt i en beige farge, og møblene er i en kombinasjon av sort og lyse farger. -Dørhåndtakene han har plukket ut i dette tilfellet er fra en eksklusiv serie fra Turnstyle Designs. En av R. Bergersen sine leverandører av høykvalitetsprodukter innen interiørbeslag. Designet er inspirert av Chesterfield sofaene man kunne finne i gamle «Gentleman’s Clubs» i England, og produktene kan leveres i flere kombinasjoner og finisher. Dette gjør at alle dørhåndtak blir unike for kunden, forteller Christina. 
En av R. Bergersens montører i gang med montering av lås, dørhåndtak og automatikk i ytterdøren på hytta til Halvor Bakke på Turufjell. Vi har alltid fokus på kompetanse, kvalitet og service og setter deg som kunde i fokus! Våre fagutdannede montører innen låsesmedfaget utfører gjerne jobben til avtalt tid og pris. Det for å sikre at du får mest glede av produktene som er blitt kjøpt hos oss hver gang de brukes. 
Detaljene understreker stilen og uttrykket i ethvert hjem eller hytte. Det er dette dørhåndtaket i bronse på denne ytterdøren understreker. Her har Halvor Bakke i samarbeid med R. Bergersen sin kompetanse kommet frem til en god løsning for deres todelte ytterdør på Turufjell. Her ser du avbildet et dørhåndtak med langskilt, grep og låssylinder i bronse. En detalj som er med på å høyne totalinntrykket av hyttens helhetlige uttrykk innen interiør og eksteriør - En totalløsning for dørmiljø der design og funksjon spiller på lag. 

FAKTA:
R. Bergersen er i dag landets største uavhengige leverandør innenfor sikkerhetsløsninger og interiørbeslag. Selskapet har over 50 ansatte, og i tillegg til butikk- og prosjektselgere har de egen montasje avdeling, egen IT-avdeling for integrasjon og produksjon av elektroniske låssystemer, og en egen avdeling for produksjon av systemnøkler og mekaniske nøkkelsystemer.

SKØYEN:
Adresse: Harbitzalleèn 19, 0275 Oslo
Telefon: 22 04 07 50
E-post: ha19@rbergersen.no 

ALNABRU:
Adresse: Ole Deviks vei 46, 0668 Oslo
Telefon: 22 04 07 50
E-post: post@rbergersen.no 

Webside: rbergersen.no

 

Tekst: Malin Johansen  Foto: Malin Johansen og R. Bergersen