Hjem » Interiør & design »  Reduser strømforbruket med 40%*

Reduser strømforbruket med 40%*

I en tid hvor vi må tenke på økonomien tenker Norsol nytt rundt solskjerming og dets isolerende effekt. Norsol har nemlig kommet med flere nyheter som vil gagne både økonomien og miljøet, og ikke minst etter dine behov.    

Disse tre motoriserte produktene på inn og utsiden av dine vinduer vil gjøre den økonomiske sparingen bedre og enklere:

 1. Rullegardiner med batterimotor (innvendig løsning) Rullegardinene har en automatisk styring drevet av batterier som reduserer effektivt varmetap gjennom vinduer. Om morgenen går rullegardinene automatisk opp i hele huset, slik at du kan nyttiggjøre deg av varmen fra solen for oppvarming. Om kvelden går rullegardinene ned for å redusere varmetap gjennom vinduene (ekstra isolasjonslag). 
 2. Duoplisségardiner med batterimotor (innvendig løsning) Duoplissé har dobbelt lag med tekstil, helt uten snorhull og skaper et isolasjonslag inntil glasset, slik at luften sirkulerer mellom stofflagene og holder varmen innendørs. Med den batteridrevne motoren kan du kjøre gardinene opp eller ned på samme vis som rullegardinene, og dermed regulere varmetap eller -tilskudd hele året. Siden Norsols strømsparingsprodukter beskrevet ovenfor er batteridrevet, slipper du ekstra kostnader med elektriker. Med dag og natt metoden fra Norsol vil du kunne tjene inn investeringen din på innvendige smarte strømsparings-rullegardiner på 8-15 år med dagens strømpriser. I tillegg til alt dette lønner det seg å ha strømsparingsproduktene på hytta og på arbeidsplassen, siden produktene kan tidsinnstilles når du ikke er der. På den måten er det mer å spare. Det er dermed lønnsomt for både lommeboken og miljøet å velge strømsparingsproduktene til Norsol.
 3. Zipscreen med 230V motor (utvendig løsning) Med riktig tempererte rom får du bedre inneklima og et behageligere liv. Og med smarthussystem fra Norsol trenger du ikke tenke på innetemperaturen hver dag; Norsol’s systemer gjør det for deg. Zipscreen fra Norsol er i tillegg til å ha de isolerende egenskapene mot vinduet på vinterstid, også det mest effektive for å hindre inntil 90% varmeinnslipp fra sola sommerstid. Dette kan tilpasses de ulike rommene i huset, samt solretningene slik at man får et godt inneklima i hvert enkelt rom.  Norsol’s ENØK rådgivere kommer på gratis befaring og gir råd for akkurat din bolig, hytte eller kontor. 
Norsol

Bærekraft, ansvarlig og kortreist - et stort fokus

Norsol er en ansvarlig norsk produksjonsbedrift beliggende i økokommunen Tingvoll i Møre og Romsdal. Som bedrift tar de samfunnsoppdraget på alvor, og jobber hardt med å bevare natur, fjord og fjell.
Norsol har vært Miljøfyrtårn sertifiserte siden 2002, som det første selskap på Nordmøre. Årlig blir sertifiseringen fornyet gjennom en prosess av miljøanalytikere, som ser på Norsol’s  fysiske arbeidsmiljø, energiforbruk, materialbruk, avfallshåndtering, utslipp, osv. 
Hos Norsol kan du kjøpe produkter med god samvittighet, fordi bærekraft har fokus i alle varene, slipper du å kjøpe ny solskjerming etter kun få år - med riktig bruk og vedlikehold vil de kunne vare i generasjoner. Norsol’s produkter er laget for norske årstider og værforhold. 

Norsol

40 år med skreddersydde produkter

Siden 1983 har Norsol produsert solskjermingsprodukter til norske hus, hytter og kontorer. I år feirer de hele 40 år. Familiebedriften har siden starten produsert skreddersydd solskjerming på Tingvoll i Møre og Romsdal. Med lidenskap og kunnskap for faget, har Norsol ambisjon om å å levere bærekraftige produkter av høy kvalitet til hele landet i 40 nye år!

Gjøres på 1, 2 og 3

Norsol’s enkle prosess i 3 steg:

 1. Befaring Først bestiller du gratis befaring på www.norsol.no. Alle produkter fra Norsol lages på mål, spesielt tilpasset dine behov med hundrevis av farge- og produktvalg. Med ditt strømforbruk for hånden, byggemetode og vindustyper vil man kunne se på antatt effekt løsningene kan ha for deg. 
 2. Produksjon Solskjermingen blir skreddersøm-produsert med verdensledende teknologi og -kompetanse på fabrikken på Tingvoll, slik har det vært siden 1983. 
 3. Montering Når produktene er ferdig produsert, blir alt montert profesjonelt og fagmessig etter avtale. Det tar vanligvis kun noen få timer. 

 
Deretter er det bare å glede seg til lavere strømregninger når du etterlever dag-natt anbefalingene for våre løsninger i hele boligen, hytta eller arbeidsplassen. 

 • Besøk Norsol.no eller ring oss på 411 10 100 for mer informasjon eller om du ønsker en befaring.

*Gjelder gjennomsnittlig Norsk bolig med standard 2-lags vindusglass, hus bygget før TEK10. 

Fakta:

 • Familebedriften Norsol ble etablert i 1983. Norsol driftes fremdeles av den samme familien. Norsol er i dag en av landets ledende solskjermingsbedrifter, med fokus på skreddersydde, produkter av høy kvalitet. Bedriften har vært sertifisert som Miljøfyrtårnbedrift siden 2002 og har gjennomgående fokus på bærekraft og miljø. Solskjermingsproduktene produseres på Tingvoll i Møre og Romsdal 
 • Adresse: Industriveien 8, 6630 Tingvoll
 • Telefon: 71 53 19 00
 • Gratis befaring: 41 11 01 00
 • E-post: post@norsol.no
 • Webside: www.norsol.no

Tekst: Malin Johansen Foto: Norsol