Hjem » Oslo » Portretter »  Designertalent med i internasjonalt sponsorprogram

Designertalent med i internasjonalt sponsorprogram

Reisenettsiden Momondo har lansert et internasjonalt sponsorprogram for unge talenter. Designertalentet Ingrid Flesjø fra Lillehammer er et av de tre norske som går et ekstra spennende år i møte. Å reise handler om å oppleve nye steder og møte nye ansikter. I 2013 følger reisenettsiden Momondo 27 nye ansikter helt tett – unge talenter som jobber målrettet for å oppnå drømmene sine.
Article image

Ingrid Flesjø

Et av talentene som er valgt ut til det internasjonale sponsorprogrammet ”Local Fighters”, er 21 år gamle Ingrid Flesjø fra Lillehammer. Hun får nå 25.000 kroner til å satse på sin lidenskap - Når jeg designer og syr klær så ser jeg på det som et stykke kunst. Jeg elsker å leke meg med sterke farger, rike stoffer, ulike tekstiler, vågale mønster og fasonger for å skape forskjellige uttrykk, sier Ingrid.

En ekstrem lidenskap

Ingrid  Flesjø går nå siste året på Esmod Moteskole i Oslo. På Momondos nettsider kan man følge henne på vei mot avslutningsshowet på Esmod i juni, og i kampen om å slå igjennom. Foruten Norge samarbeider Momondo med ”Local Fighters” i Danmark, Sverige, Finland, Tyskland, Russland, England, Nederland og Frankrike.
- Momondo følger unge talenter rundt hele Europa og tre her i Norge. Alle vil gå et spennende 2013 i møte. Vi ønsker å støtte disse unge talentene i deres kamp for å nå målende de har satt seg. De har alle en ekstrem lidenskap innenfor sitt talent, og alle jobber målrettet mot å oppnå drømmen sine, sier Bibi Lægaard, Norsk country manager i Momondo.

Article image

Ambisiøse planer for fremtiden

Momondo har inngått samarbeid med  totalt 27 unge talenter i Europa: De representerer ulike talenter innenfor blant annet mat, mote, musikk og sport. I Norge har Momondo valgt tre veldig forskjellige talenter fra tre ulike steder i Norge. I tillegg til Ingrid Flesjø fra Lillehammer, følger Momondo Arendal Teamgym og snowboarder Marius Bakken fra Hønefosselles for dem alle er at de går et spennende år i møte med ambisiøse planer for fremtiden og 2013. - Gjennom hele 2013 vil vi følge historiene deres tett. Vi følger med på kampen om å nå gjennom nåløyet som ny designer, treningstimene i turnhallen for å nå målet om å representere Norge til nordisk mesterskap og EM i Teamgym, og timene  i bakkene i snøen for å optimere og mestre snowboardet, sier Bibi Lægaard.

Hva er Momondo

Reisenettsiden Momondo søker i flere enn 700 reisesider og sammenligner priser på flybilletter, hotellrom, høyhastighetstog og leiebiler. momondo tilbyr byguider på nett og de utgir reisebokserien “Ta med til”. Momondo ble lansert 1. september 2006 og har blitt anbefalt av danske og internasjonale medier, som New York Times, CNN  og The SundayTimes. I 2011 og 2012 vant Momondo tittelen som den beste reisesiden ved Danish Travel Award, og i 2012 vant momondo også en anerkjent tysk pristest foretatt av forbrukermagasinet Stiftung Warentest. I 2009 ble Momondo kåret til best-i-test i en stor pristest på reisesøk laget av det norske forbrukerådet.

Følg IN magasinet på Facebook