Hjem » Sandnes » Interiør & design »  Bare det beste, er godt nok

Bare det beste, er godt nok

Hos Brødrene Pedersen på AMFI Madla blir alt som står urørt byttet ut med nye gjenstander, slik at de alltid har det kunden ønsker til enhver tid.

Butikken har vært på senteret i sju år og siden de har begrenset med plass er de nøye på å aldri ha varer som kundene ikke ser på. Personalet beskriver butikken som Ole Brum og med det mener de at de har litt av alt. Vaser, puter, gryter, serviser og lysestaker finner du i hyllene. Er det noe de mangler sender de bestilling til butikken i Breigata i Stavanger.
– Det er et godt og solid senter som har vært her i mange generasjoner. Det startet som en liten matforretning og har nå blitt et stort senter med 80 butikker. Det som er bra med denne butikken er mangfoldet her. Du får både tatt turen innom oss og alle de andre butikkene, sier Toril Vevatne, salgsleder, Brødrene Pedersen AMFI Madla.

Kundene først

Personalet er aktive på sosiale medier og legger ofte ut nye varer på butikken sin side. På den måten holde de seg oppdatert på hva kundene ønsker.
    Det siste året har bedriften endret profil og ifølge Toril har de nå flere andre type varer enn det de hadde tidligere. Nå kan du finne mye av de samme varene som andre butikker følger. Det gjør at de har mer varer som kundene etterspør.
– Vi har alltid vært slik at vi skal mette alle med den vasen eller det serviset, men i dag er det ikke slik. Trender skifter fort og før kunne du kanskje samle på det samme serviset i 10 eller 20 år, men det kan du ikke i dag, sier Toril.

Følger trender

To ganger i året plukker de ut varer for det kommende året på ulike messer. Tregjenstander og farger er to av trendene denne vinteren. Kähler har også kommet med et nytt hus som er inspirert av huset i Breigata i Stavanger. 
– Nå har det vært mye stål og harde materialer, og vi ser at det kommer mer farger og mykere materialer som gir en varm følelse. Stål er på moten ennå, men kobber og messing er nå inn. Vi får se om det blir like populært som stål, sier Toril.

Tekst & foto: Terese Torgersen

Følg IN magasinet på Facebook