Hjem » Trondheim » Interiør & design »  Med fokus på design og kvalitet

Med fokus på design og kvalitet

Ønsker du et gulv som blir lagt merke til? Trækompagniet tilbyr eksklusive designgulv, tilpasset dine behov.

Historien begynner med islandske Frosti Thordarson. Med en visjon om at gulvet er noe av det mest fundamentale i et hjem, åpner han Trækompagniets første showroom i Danmark. Det viser seg at mange deler Frostis visjon, og nå har Trækompagniet også kommet til Norge. To nyåpnede butikker i Trondheim og Kristiansund i tillegg til to nye på planleggingsstadiet, i Oslo og på Lillehammer, sørger for at bedriften går en spennende tid i møte.

 

Kvalitet og design

– Målgruppen vår er foreløpig privatpersoner som er ute etter det litt mer eksklusive. Personer som ser på gulvet som noe mer enn bare noe man går på, forklarer Jan Eskild Sundsøy. Sammen med Pål Rune Meek og nevnte Frosti Thordarson, driver han Trækompagniet i Norge. Sammen ønsker de tre å kunne forsørge nordmenn med sitt eget, personlige drømmegulv.

De som arbeider i Trækompagniet har minst èn ting til felles; de har innlevelse når det gjelder gulv. Dette sikrer kunden et unikt resultat. For å finne ut av kundens ønsker og behov, tilbyr Trækompagniet personlig veiledning. Alle gulvene som tilbys er spesialproduserte, for å fylle kundens krav til design, tretype og ikke minst kvalitet.

Ingen kompromiss

Trækompagniet mener at det gulvet du velger, avspeiler deg selv og hva du står for. Ingen kompromiss bør derfor inngås. Selv har de valgt de leverandørene som er anerkjente på sine felt i Europa.
– Vi er veldig stolte av leverandørene våre. Både North-x Parquet og Admonter er svært dyktige på sine områder. De er kjent for kun å levere varer av beste kvalitet, og det forsikrer vi også våre kunder om. Et gulv fra oss skal holde, ikke bare i mange år, men i flere generasjoner, forteller Sundsøy.

Alt annet enn standard

Hos Trækompagniet er det stort sett ikke en ting, eller et gulv som ikke lar seg gjøre. Standardparketten er på veg ut, mens spesialgulv er på vei inn – med full fart. Dagens trend gjør at etterspørselen er størst etter ferdigbehandlede gulv i mørke farger. Trebordene skal være brede og massive.

Individualitet er en trend som stadig blir sterkere, også når det kommer til gulv. Standardvalgene er matt, blank eller ru overflate, men vi kan også få i stand løsninger der treet framstår som rustikt, patinert eller håndskrapet. Det er kundens valg,
– Vi har et stort utvalg, med 20 forskjellige tresorter, alt fra eik til oliven. Hver av disse kan så behandles på forskjellige måter. Dette gir nærmest uendelige muligheter, avslutter Sundsøy.

Tekst: Helle Therese Kongsrud  Foto: Hege L. Johnsen