For sykkelpendleren

GANT introduserer Get lnto Gear - Commuter Capsule. En kolleksjon for pendleren som sykler frem og tilbake til kontoret.
Get lnto Gear, Commuter Collection er tilgjengelig i utvalgte butikker og på nett fra april 2017. GANT x BIKEID v...
Les mer
ingress gant

Gellner og Weggenmann – A perfect match

Begge er medlemmer og grunnleggere av German Finest, en gruppe på seks high end tyske juvelprodusenter. Begge er kjent for sin enestående design. De har kjent hverandre i mer enn tyve år og de har allerede samarbeidet i seks av dem.
På...
Les mer
Gellner_ingress

SALT – by Tone Berglihn

I august 2015 ble smykkemerket Salt for første gang presentert i butikk. Det var en ung og spent designer som våget å kaste seg ut på dypt vann.
I dag er skaperen bak Salt, Tone Berglihn, godt i gang med en 3 årig utdannelse innen...
Les mer
SALT_ingress

Nissan Navara

Nissans nye pickup appellerer til noen og enhver. Under det elegante og røffe utrykket, finner du en høymoderne og komfortabel arbeidshest med voldsom trekkraft og suveren fremkommelighet.
Den har allerede rukket å bli en populær bi...
Les mer
sorlandets_bilsenter_ingress

Møt høsten med Lexington

Lufta er klar, fargene mettet. Høsten er fantastisk, enten du er i Brooklyn, Boston eller en by i Norge. Møt høstdagene i byen med Lexingtons elegante høstkolleksjoner; stilfulle klær for både ham og henne, samt et bredt utvalg av både...
Den lave, ...
Les mer
ingress lexington

Diskret eleganse fra East Hamptons til Kristiansand

Inspirert av New Englands sofistikerte sjarm, kystliv og natur, har Lexington tatt det internasjonale markedet med storm. Med fans og butikker over hele verden, nyter du Lexingtons stilrene og elegante design enten du er i East Hampton...
Lan...
Les mer
ingress lexington

Mer enn 50 år med inspirasjon

Utviklet i tråd med Omegas høye krav til urmakerfagets tradisjoner tilpasset dagens teknologi, har Constellation Globemaster det mest avanserte mekaniske urverket.
Globemaster er designet og inspirert av tidligere Constellation mode...
Les mer
ingress omega askeland

Smykker for livet

Sandberg Swedens håndlagde juveler kan bæres i generasjoner. Dypt inne i skogene i Vest-Sverige ligger senteret i smykkeforetaket Sandberg Sweden.
Her, i nabolandets største gullsmedverksted, finner du flere tiår med erfaring innen ...
Les mer
ingress Sanderg Sweden

Trendy og inspirerende

Enten du er på utkikk etter et nytt antrekk til juleselskapene, en gave til noen du er glad i eller bare trenger litt ny inspirasjon til garderoben er du nærmest garantert å finne det hos MQ. I deres butikker finner du alltid et bredt ...
Det sk...
Les mer
ingress mq

5 julegavetips på Sandens Kjøpesenter

Du har kanskje alle julegavene i boks allerede, omhyggelig innpakket, klare for å legges under juletreet. Hvis ikke, finner du julegaver til hele familien hos Sandens. Her finner du 35 butikker over tre nivåer og du har mye å velge mel...
Til: D...
Les mer
ingress sandens

Nytt fra Tag Heuer

Vi har bedt Urmaker Askeland plukke ut noen av sine favorittklokker. De hatt butikk i Markensgate i over 20 år. Med butikksjef Haldora Tesdals tekniske urmaker utdannelse og sin interesse for kostbare ur, har hun gjennom alle disse åre...
Fø...
Les mer
ingress Askeland

GULLDIA DESIGN

GULLDIA DESIGN AS er en smykkebedrift startet av Silje Holthe Lunder og Hilde Margrethe Sporaland. Begge har lang erfaring i gullsmedbransjen.
Gulldia Design ble etablert i 2014 og holder til i moderne kontorer på bryggekanten i Arend...
Les mer
ingress Egil Berglihn

Pent in(n)pakket

For den som elsker klær burde vinteren være en gavepakke. Sesongen tvinger oss inn i masse tekstiler. Make the best out of it. Og det kalles ikke Motehuset i Markens for ingenting - Sandens vet hva som gjelder.
Det er bare å innse d...
Les mer
ingress sandens

Bæ bæ Lillelam

Lillelam er en norsk merkevare som ble etablert for over 10 år siden av to småbarnsmødre. De fant ikke bra nok barneklær i ull til sine små, og bestemte seg for å produsere sine egne.
Klærne til Lillelam er laget av merinoull av...
Les mer
ingress lillelam

Midtpunktet

Hvorfor dra over bekken etter vann - når du kan få alt på ett brett? Og stjernehimmel med på kjøpet. Velkommen til Lillesand Senter.
Arkitekttegnet av det velrennomerte firmaet AMB, og kortreist mellom E18 og Lillesand sentrum; L...
Les mer
ingress Lillesand Senter

by Malene Birger – ny profil; ny identitet

Mange var spente da grunnlegger Malene Birger i 2010 solgte seg ut av motehuset hun med stor suksess hadde bygget opp.
Under Christina Exsteens ledelse har By Malene Birger nå fått en helt ny visuell profil.Ville en ny designer klare ...
Les mer
ingress by Malene Birger