Hjem >  Bæ bæ Lillelam

Bæ bæ Lillelam

Lillelam er en norsk merkevare som ble etablert for over 10 år siden av to småbarnsmødre. De fant ikke bra nok barneklær i ull til sine små, og bestemte seg for å produsere sine egne.

Klærne til Lillelam er laget av merinoull av høyeste kvalitet og mykhetsgrad. Klærne er tilpasset barnets utvikling både i forhold til bevegelse og vekst.

Praktisk og klassisk design

Når småbarnsmødre designer egne plagg til barna sine er ingenting glemt. Det er brettekanter på plaggene slik at brukstiden blir lenger. I tillegg er plaggene designet i materialer av høy kvalitet slik at plaggene kan gå i arv. Designet er også gjennomgående klassisk og blir da ikke «u-trendy» etter endt sesong.

Glade barn gir fornøyde foreldre

Målet til Lillelam er å holde flest barn varme og komfortable. Dette gjør de ved å bruke merinoull av høy kvalitet, som ikke klør eller irriterer huden. Denne ulltypen puster og regulerer kroppstemperaturen på en naturlig måte etter barnets aktivitetsnivå.
Lillelam har egen høst/vinter og vår/sommer kleskolleksjon. I tillegg har de en egen kolleksjon med ullundertøy, pysjer og nyheten ULL sengetøy! Kolleksjonene går fra prematur til 10 år.

Ull er best

Ull kan ha en positiv påvirkning på søvnkvaliteten hos barn og voksne. Ull som natt- og/eller sengetøy regulerer temperatur både i varme eller kalde rom. Ull gir økt komfort og avslapping i forhold til andre materialer. Forskning viser til lenger søvntid i ull fremfor andre materialer, og for nyfødte resulterer dette i jevn vektøkning.
Har du allergier er det en fordel å bruke ull. Forskning viser at pasienter med kronisk atopisk eksem reduserer plager ved bruk av ren merino ull over en 7 ukers periode.
God design og gode materialer er en vinner når barn skal trives i leken, og dette sørger virkelig Lillelam for.

FAKTA: Lillelam

Kontor og showroom: Drammensveien 127, 0277 Oslo
Tlf: (+47) 22 44 68 85
Web: lillelam.no
Mail: post@lillelam.no
Eier og Daglig leder, Pernille Sandahl: pernille@lillelam.no

Tekst: IN magasinet | Foto: Lillelam