Klær & mote »  Trendy tilbehør

Trendy tilbehør

Vesker med pynt, store solbriller og palestinaskjerf er et ”must ”denne sommeren. Sesongens trendy tilbehør får du hos Medina.
Medina ligger sentralt i kjøpesentrene på Moldetorget og Roseby.

Her får du alt du trenger av tilbehør: vesker, skjerf, hansker, paraplyer, solbriller, klokker og smykker. Medinas avdeling i første etasje på Roseby har dessuten spennende interiør- og gaveartikler som pynter opp i hjemmet ditt i tillegg.

Frisk opp antrekket

Hos Medina finner du tilbehør som kan friske opp ethvert antrekk – enten du skal på fest eller om du bare vil sprite opp hverdagsantrekket litt.

– Mange kommer innom med en topp og vil ha hjelp til å finne noe som kan pynte opp eller matche, et lekkert skjerf, et smykke eller annet, forteller daglig leder Janne Øverlier. Hun opplyser gjerne hvilke trender som rører seg på tilbehørsfronten denne sesongen.

Vesker med stasj & palestinaskjerf

Vesker med mye stasj på er veldig in akkurat nå, de skal gjerne være pyntet med smykker, steiner og spenner. Veskene er generelt store av størrelse, og i sommer skal de være i lyse farger som hvitt og beige. For dem som foretrekker det mer vågale, er knall rødt, gult eller grønt veldig hotte farger denne sommeren.
Medina fører veskemerker som Friis Company, Daniel Ray og Bay Diva.

Palestinaskjerf er fortsatt trendy, og kan like gjerne brukes til sommertoppen som til vinterhabitten. Skjerfene skal gjerne ha sølv- eller gullskimmer i seg. Også småskjerf og små tørklær i knallfarger er veldig in i sommer. Til og med til små babyer har Medina søte skjerf som passer. Janne tror at denne trenden vil vare i lang tid fremover.

Charms og store solbriller

Medina fører smykker av merket Pilgrim.
I år skal smykkene være lange. Medinas bestselger akkurat nå er charms som kan brukes både på armebånd, vesker og
smykker. – Det morsomme er at man kan ta av charmsen og flyttet det til kjedet eller smykket, sier Janne.

På solbrillefronten gjelder fortsatt store solbriller med pynt på bøylene. Både sorte og brune briller med mørke glass er moderne, men også kafébriller med lyse glass.

Medina fører solbriller fra Pilgrim med glass av ypperste kvalitet. Men her finner du også et stativ med rimeligere varianter.

Spennende gaveidéer

Klokker er blitt svært moderne den siste tiden. Medina har klokker av merket Pilgrim i sølv med bling på som nesten blir et lekkert armbånd.

Medinas avdeling på Roseby har også interiørartikler som pynter opp i hjemmet ditt. Her er det lett å bli inspirert dersom du trenger en gaveidé eller vil pynte opp hjemme.

Tekst: Berith Eva Lamøy
Foto:Grethe Ohr & Pilgrim