Klær & mote »  Prikken over i`n - kjøp klær å bli glad i!

Prikken over i`n - kjøp klær å bli glad i!

MiN Boutique er en motebutikk som skiller seg ut i mengden og som kan tilby sine kunder klær og tilbehør av høy kvalitet fra anerkjente merker. De legger stor vekt på personlig service, og her vil du alltid kunne få råd og veiledning til å finne akkurat det antrekket som passer best til deg.
Article imageI takt med tiden har også forretningen endret profil fra når de først startet. – I alle år har vårt mål vært å selge prikken over i`n – å gi kundene det lille ekstra, sier Eldbjørg H. Stenseth. Mer enn noen gang så er kundene bevisste på å kjøpe kvalitet. – Kjøp klær å bli glad i og klær som du føler understreker noe ved deg selv, understreker butikksjef Monica Dahle Sylte.

MiN Boutique holder til i flotte og innbydende lokaler i første etasje i Storgata 11, og er en selvstendig butikk som fyller hyllene med selvvalgte merker. Nytt for våren 2009 er en egen GANT avdeling for herrene. MiN Boutique kan tilby et stort utvalg eksklusive merker for motebevisste kvinner i alle aldre, og her finner du klær som passer til alle anledninger og i ulike prisklasser. Flere av merkene er de dessuten alene om å føre her i byen, slik at du her får ting du ikke finner i alle andre butikker.

Drømmejeans

Det er nok mange som har opplevd å lete byen rundt på jakt etter drømmejeansen som både ser riktig ut og ikke minst som sitter perfekt. Er du på utkikk etter de perfekte jeansene, er MiN Boutique i Storgata det riktige stedet å begynne. De kan tilby et bredt utvalg jeans i alle størrelser og modeller, fra det klassiske og elegante til det tøffe og trendy.

MAC Jeans har nærmest blitt et begrep for den voksne dame, og de er kjent både for kvalitet, passform og stil. Dette er en jeans som kan fås i tre forskjellige lengder. I tillegg fører Min Boutique også de sofistikerte kolleksjonene fra Cambio Jeans. Fra Filippa K får du jeans som har en fantastisk god passform, som også lages i økologisk bomull. Street One har god passform som ikke er for høy på livet (og ikke for lav) til en fornuftig pris. Jonny Q er de alene om å føre i Molde, og det er en jeansbukse som er trendy og med super passform. Dette er også en jeans med spennende detaljer og sømmer.
Article image

Denim er vår verden

Denim er i vinden som aldri før, og denne sesongen har det vært mye denim å se både på catwalken og på sidene i de store motemagasinene. MiN Boutique har innledet et samarbeid med merket Guess, som er kjent verden over for sin satsning på jeans.

– Det er spennende å samarbeide med Guess, sier Inger-Mette. Fra det tøffe og trendy, til det mer klassiske og elegante finner du her jeans for alle aldersgrupper og i alle mulige modeller. Enten du foretrekker høyt eller lavt liv, vide eller rette ben, så er det noe for enhver smak i deres kolleksjon. Med sine myke bomullsstoffer er dessuten jeans fra Guess svært behagelige å ha på.

– Guess er kjent for høy kvalitet, og vi merker at kundene våre blir mer og mer kvalitetsbevisste. Guess Jeans har både de klassiske og fine modellene som passer til den voksne kvinne og i jobbsammenheng, samtidig som de har tøffere jeans med trendy detaljer til de yngre. Det skal gjerne være denim fra topp til tå, og MiN Boutique har blant annet trendy jeansjakker og spennende kjoler fra Guess.

Litt av verden i Molde

MiN Boutique fører også kolleksjonen Guess by Marciano. Dette er en mer høyprofilert kolleksjon, og med italiensk design. Guess by Marciano har klassiske og rene linjer, og har svært god passform. Dette er plagg som egner seg både som jobbantrekk og til litt uformelle selskaper. MiN Boutique har stor fokus på Skandinaviske merker, og tilbyr dessuten unike italienske og tysker merker. Her finner du både Epilogue, DAY, Filippa K, Gant, Transit, Marc Aurel, Save the Queen og DKNY. – Det er spesielt viktig for oss å trekke frem Epilogue, som er norsk og som skiller seg litt ut fra de andre internasjonale merkene, sier Monica.
Article image

White Stuff – eneste i Norge

Min Boutique fører også det suksessfylte merket White Stuff. – Vi er veldig stolte over at MiN Boutique gruppen har agenturet til White Stuff, og at vi er de eneste i Norge som har dette merket, understreker Inger-Mette. Dette er utrolig flotte klær, og istedenfor å bare følge fargene i motebildet har de en egen fargeskala med deilige farger som ligger i sesongen. Plaggene har vakre, små detaljer og er klær for deg som liker hverdagslige, kreative og funksjonelle klær.

Regntøy, støvler og sko – vær og vind

MiN Boutique er også butikken hvor du får kjøpt de populære regnjakkene fra Ilse Jacobsen. – Støvlene fra Ilse Jacobsen er et av våre mest solgte produkt, sier Monica. De har også en egen skoavdeling med sko fra Campers, Via Vai og DKNY. Dette er funksjonelle hverdagssko som tåler vær og vind, samtidig som de er lekre å se på med en spennende detaljrikdom.

Mannen er tilbake i 1.etasje

For mer enn 10 år siden hadde MiN Boutique en egen herreavdeling med navnet Manhattan. – Med en egen avdeling for mannen har vi satset på GANT, sier Eldbjørg. Vi fører også Lacoste og Guess Jeans. Det er mange som like å ta handleturen sammen, og av og til er det prikken over i`n å komme hjem med en overraskelse til mannen i posen.

Møt våren med klær å bli glad i og ta handleturen innom MiN Boutique i Storgata 11 for en hyggelig handel.

Tekst: Mona Gullstein Foto: Raymond Volle