Hjem » Bergen »  Trendbutikken med det spesielle

Trendbutikken med det spesielle

Hos Philippa finner du eksklusive og trendy klær fra internasjonale og anerkjente merker. Etter seks år på Laksevåg senter, åpner Philippa enda en butikk på Nesttun i mai. Kvinner som bare må få med seg det siste kan glede seg.
Den nye butikken vil være på 120 kvadratmeter og ligge i gågaten på Nesttun.
– Vi fant ut at det var på tide med en nyåpning. Mange av våre kunder er fra området, som vi ser på som spennende, med en fin atmosfære og en god miks av butikker. Vi gleder oss, smiler eierne av Philippa, May Britt Kildahl og Grethe Larsen. De vil dele inngang med Kjellrunn Høyde som åpner interiørbutikken ”New Home”.
– Vi synes det er interessant med interiør i samme lokale, noe vi tror at også våre kunder vil sette pris på, sier de.

Bredt utvalg

Hos Philippa finner du klær og tilbehør fra internasjonale leverandører, og utvalget er stort. Philippa satser på italienske, danske og amerikanske merker, og få forretninger har så mange forskjellige samlet under ett tak. – Vi har en varepakke som er unik. Her finner du merker ikke alle butikker fører. Vi er alltid på jakt etter det siste, og følger nøye med i motebildet. Vi tilbyr klær både til unge og voksne kvinner, sier May Britt og Grethe.
Ett av deres mest populære merker er Malene Birger. Philippa var den første butikken i Norge som kunne tilby klær fra Malene Birger, og merket har fått mange faste tilhengere. Plaggene har en bohemaktig stil med komfortabelt snitt i kombinasjon med eksklusive stoffer. Malene Birger har kalt sin kolleksjon for sommeren 2008 «Ich bin ich». Inspirasjonen har hun funnet i Egypt og på Manhattan. Klærne er lekne og glamorøse med retrofølelser til 60- og 70-tallet. Det finnes både rocka og søte plagg, en slags hippie-glam. Kolleksjonen er todelt, fra det søte og uskyldige til futuristisk stil med mye metalliske detaljer.

Nye og spennende merker

Denne våren vil kunder finne nye merker hos Philippa. Nytt er blant annet Juicy Couture, Ugg og Halé Bob.
Jentene bak kleskjeden Juicy Couture hadde en idé om å lage klær jenter kunne være både glade og komfortable i. Merket har kommet i mediefokus via stjerner som Gwen Stefani, Jessica Simpson, Jennifer Lopez, Paris Hilton og Beyonce Knowles. Juicy Couture er spesielt kjent for sine pastellfargede og sexy joggedresser.
Ugg har gjort saueskinnsstøvler populære over hele verden. Det var skuespilleren Pamela Anderson som var den første kjendisen som brukte støvlene. Hun brukte dem for å holde seg varm mellom opptakene av serien Baywatch. Det var dette som gjorde støvlene populære i USA og etter hvert store deler av den vestlige verden. Før de ble populære kjøpte mange filmselskaper inn store antall av disse støvlene for å holde skuespillerne varme mellom opptak.
Dersom du ønsker klær som kan krydre skapet ditt, er Halé Bob tingen. Designeren Daniel Bohbot sier at klærne hans skal gi deg en følelsesmessig opplevelse. Halé Bob kan tilby fargerike silketopper, tunikaer og kjoler i unike mønstre. Klærne er sofistikerte og feminine.
Andre merker du kan glede deg til er Nolita, Phard, Rare og Epilogue.

Klær fra topp til tå

Philippa kan også tilby tilbehør som vesker, sko, belter, solbriller, klokker og sporty undertøy fra Armani, så her kan man finne seg et helt antrekk.
Butikken på Nesttun vil også føre smykkemerket ”bjørg”, laget av den norske designeren Bjørg Nordli-Mathisen. Hun laget sin første smykkekolleksjon i 2004, og responsen var overveldende. Smykkene selges nå i Europa og USA. Bjørg lager tøffe smykker i en luksuriøs bohemstil, ofte dekorert med små medaljonger i sølv, bilder og silkebånd. Typiske er kjedene, armbåndene og ringene med store halvedelstener som turkiser, turmalin, opaler og akvamariner. Smykkene er laget av naturlige materialer og det moderne, elegante og feminine designet gjør at de kan brukes både til hverdag og fest.
Philippa har fått mange faste kunder, og May Britt og Grethe er opptatt av at kunden skal føle seg vel. – Gjennom god musikk, friske blomster og en kopp kaffe skal det være en helhetsopplevelse å handle hos oss, smiler de.

Tekst: Janne Vibeke Rosenberg
Foto: Philippa