Hjem » Sandnes »  Toner til maten

Toner til maten

For ikke lenge siden var musikkanlegg i kjøkkeninnredningen noe vi bare så i science fiction filmer, men takket være Drømmekjøkkenet er dette blitt en realitet.

 

Kjøkkenet har gang på gang blitt kåret til familiens favorittsted. Her lager vi mat, gjør lekser eller løser hverdagsproblemer over en varm kopp kakao. Det er ikke liten tid som brukes her og det kan fort bli kjedelig å stå over kokende gryter over lenger tid. Kanskje med et grinete barn på slep. Derfor kom dette som en svært gledelig nyhet. Med musikk til matlagingen går jobben som en lek. Det er bevist at musikk får oss i bedre humør og gjør oss mer avslappet. En veldig god grunn til å skaffe seg musikkanlegget.

Slutt på kjedelig matlaging

Drømmekjøkkenforhandlerne er de eneste i hele Skandinavia som leverer høyttalere integrert i kjøkkenløsningen. Høyttalerne er montert på innsiden av skapdørene. Er kundens dører ekstra lave, plasseres høyttalerne på toppen av skapet. Selve delen som betjenes er ikke større enn en liten varmeskuff. Over kan du stable tallerkener, glass eller tørrvarer. 
– Et vanlig musikkanlegg tar ofte stor plass, men her er høyttalerne skjult i kjøkkeninnredningen. Du hører de, men du ser de ikke, sier Ingebjørg Stakkeland, daglig leder ved Drømmekjøkkenet i Stavanger.

Fra uskyldig hvitt til mørk mystikk

Valget har lenge vært hvitt, men nå ser det ut som at mange er lei den lyse uskyldige stilen og lar seg lokke av det mørke og mystiske. Gråtoner og stein er mer i skuddet nå.

Drømmekjøkkenet former hjertet i huset etter kundens ønsker forteller Stakkeland som selv ble bitt av kjøkken basillen for 29 år siden da hun renoverte hjemmet sitt.
– Hos oss kan kunden få tegnet, kjøpt og montert hele kjøkkenet. Finner du ikke kjøkkenet du har sett for deg i butikken kan du mikse og matche ulike modeller for å skape ditt personlige drømmekjøkken, sier hun.

Tekst: Terese Torgersen | Foto: Terese Torgersen & Drømmekjøkkenet
 

Følg IN magasinet på Facebook