Tiger of Sweden – En skandinavisk suksesshistorie

Stockholm er en deilig by. Der finnes kultur, god mat – og ikke minst shopping. Jeg snakker selvsagt av erfaring. Et besøk til den svenske hovedstaden er en årviss begivenhet. Like ofte er kofferten min er full av klær signert Tiger of Sweden.
Jeg sier ikke at jeg ikke besøker andre butikker – for det gjør jeg! Men likevel er det hos Tiger of Sweden jeg alltid – uten unntak – ender opp med å finne de plaggene jeg liker best. Jeg er slett ikke alene om å sverge til dette merket. Med sitt sylskarpe snitt, tidløse detaljer og behagelige pris er Tiger of Sweden blitt en hit verden over.  Det svenske moteventyret begynte i 1903. Det var året da de to skredderne Marcus Schwartzmann og partneren Hjalmar Nordström introduserte innbyggerne i Uddevalla for sine første dresser. Duoen hadde et ønske om å revolusjonere skre...
Les mer
tiger ingress

TRYGGHET MED DYKTIGE OG ERFARNE PLASTIKKIRURGER

Kosmetisk kirurgi kan endre både selvtillit og livs-kvalitet. Men det er et område hvor det er viktig å velge behandlingssted med omhu. Hos Volvat har de et team med dyktige plastikkirurger. De har lang erfaring i faget og disponerer t...
Dr. Fr...
Les mer
Volvat ingress

Det norske kjøkkenet

Vi nordmenn liker oss på kjøkkenet. Vi bruker mange timer i dette rommet. Kjøkkenet er blitt et sosialt rom hvor man kan senke skuldrene og bare nyte tiden sammen med familie og venner. Harmoni, funksjonalitet og design er tre viktige ...
Huseby...
Les mer
Huseby ingress

Cuba – en opplevelse for livet

Jeg gikk ut av flyet, og det gikk opp for meg at jeg var på den andre siden av jordkloden. Luften var klam og varm med en svak dus av sigar, og det samme var den eldre flyplassen. Jeg satte meg i en sliten taxi. Jeg var klar for å møte...
Jeg bl...
Les mer
Cuba ingress

Den beste utgaven av deg selv

Stadig flere nordmenn er opptatt av trening og kosthold. Og stadig flere oppdager også at huden må tas vare på. Hos Akademikliniken har de lang erfaring i behandling av ulike hudproblemer og kan hjelpe deg enten du har et spesifikt pro...
Fra ut...
Les mer
Akademikliniken ingress

Tommy Hilfiger – klassisk og ren, kul og moderne

Tommy Hilfigers visjon om å kombinere amerikansk arv med en innovativ tvist har vist seg å være en suksessoppskrift av de sjeldne.
Denne sesongen har han presentert sin kanskje beste Sportswearkolleksjon noensinne.      Tommy Hilf...
Les mer
Tommy Hilfiger ingress

Slettvoll – kvalitet, komfort og finesse

Norsk møbeldesign er i vinden som aldri før. Unge formskapere høster internasjonal anerkjennelse, og stadig flere får arbeidene sine satt i produksjon.
Soverommet er det stedet hvor vi tilbringer mest tid. Der finner vi ro, hviler...
Les mer
Slettvoll ingress

Sjöö Sandström satser i Norge

I november lanserte Sjöö Sandström sin nyeste klokke på  tostjerners Michelin restauranten Maaemo. Flere ganger har firmaet satt Sverige på klokkekartet gjennom innovativ design og ett unikt håndverk. Nå satser de på det norske markede...
– Sverige ha...
Les mer
Thorbjornsen ingress

Regionens største utvalg

Kjøkkenbutikken Studio Sigdal har akkurat flyttet inn i nye lokaler på Forus og har samtidig tredoblet butikkutstillingene sine.
I 2020park ved Leos Lekeland og Coop Obs Bygg på Forus finner du det nye lokalet til Studio Sigdal. De ...
Les mer
Sidgal ingress

Kjølig eleganse og suveren kvalitet!

Den svenske møbelprodusenten Asplund fremstår som en av de ypperste representantene for ny skandinavisk design. Lamper, møbler og tepper! Fra den minste lille interiørvare til større møbler er stilen ytterst gjennomført. Enkel, ren og ...
I Stavange...
Les mer
Mobelgalleriet ingress

Bare det beste, er godt nok

Hos Brødrene Pedersen på AMFI Madla blir alt som står urørt byttet ut med nye gjenstander, slik at de alltid har det kunden ønsker til enhver tid.
Butikken har vært på senteret i sju år og siden de har begrenset med plass er de n...
Les mer
B Pedersen ingress

Mye å glede seg til på kino i vinter

Det er et variert og fullpakket kinoprogram SF Kino kan friste med i vinter. Med premierer på filmer fra Hobbiten til Fifty Shades of Grey er det dessuten noe for enhver smak!
Det er fremdeles ingenting som slår film på kino. Hva er ...
Les mer
SF Kino ingress

Fra klassens klovn til standup komiker

Fredrik Brimsø (28) synes det er viktig at materialet kler løgnasen. Regelen er at dersom han kan snakke med kompisene sine om det så kan han bruke det på scenen.
Brimsø eller nærmere kalt Fede er en ung standup komiker fra Madla ...
Les mer
F Brimsoe ingress

Innendørs marked

Når du entrer dørstokken til Søstrene Grene i Stavanger og Sandnes får du en følelse av å være på et utendørsmarked bortsett fra at du slipper å fryse eller å bli våt på beina.
For tre år siden flyttet krimskrams butikken...
Les mer
S Grenes ingress

Bak kulissene til ungdomsteateret

Hvordan er det å være ung skuespiller i Stavanger? Vi har vært med tre av ungdommene på øving til stykket Doktor Proktor Prompepulver som spilles på Rogaland Teater i høst.
Andrea Stenshorne Simonsen (11), Henrik Velken Opsange...
Les mer
barneteater ingress

Topp kvalitet

Klærne som kommer inn døren til damebutikken Addicted er av ypperste kvalitet. Hvert enkelt plagg blir testet ut av de ansatte og det som ikke holder mål fjernes fra hyllene.
For 1,5 år siden åpnet Nina Modalslid-Meling sin første ...
Les mer
Addicted ingress

Enkleste alternativet

Lett å finne, god parkeringsplass og 18 utstillingskjøkken. Det er bare noen av grunnene til å velge Drømmekjøkkenet på Mariero neste gang du skal kjøpe nytt kjøkken.
Kjøkkenbutikken har vært i de samme lokalene på Mariero sid...
Les mer
drommekjokkenet ingress

Kunden først i 50 år!

I 1964 ble den første Toyota registrert i distriktet. 50 år etter registreres årlig 1.100 nye Toyota og 900 brukte biler fra Toyota Sørvest. 50 års erfaring fra bilsalg og verkstedsdrift i et ekspansivt og krevende marked som nord-Jære...
Det start...
Les mer
Toyota ingress

Tar seg tid til en drøs

Neste gang du mangler ideer til borddekkingen bør du dra innom Brødrene Pedersen i Sandnes. Utstillingene skiftes ut månedlig slik at du får ny inspirasjon gang å gang.
Det er rolig og avslappet i butikken i Langgata. De ansatte ...
Les mer
B Pedersen ingress

Deltar i viktige begivenheter

I mer enn 100 år har familien Hansen drevet gullsmedbutikk i Stavanger og flere av smykkene er designet og fremstilt på eget verksted.
Astrid Hansen er fjerde generasjon som tok over familiebedriften i 1999. Det var oldefaren hennes...
Les mer
Bernhard Hansen ingress

The Raveonettes med motesamarbeid

Det danske indierockbandet The Raveonettes er kjent både for kule låter og et stilsikkert image. Det er dermed all grunn til å glede seg når duoen nå har inngått et kreativt samarbeid med det danske motemerket Selected!
Det var ...
Les mer
Selected ingress