Hjem » Trondheim »  Suksess fra første byggetrinn

Suksess fra første byggetrinn

Mange av oss drømmer om å kunne bo sentralt med alle attraktive tilbud like rundt hjørnet og samtidig nyte landlige omgivelser. Quartett Eiendomsutvikling AS har mange spennende utbyggingsprosjekter med alt fra spenstige leilighetskomplekser til flotte rekkehus i attraktive områder og populære fritidsboliger.

Til venstre: Midt i hjertet av Klæbu sentrum finner du nye og moderne leiligheter. Til høyre: På populære Oppdal kan du nå få hyttedrømmen din oppfylt.


Quartett Eiendomsutvikling AS er et selskap med solid faglig kompetanse og et eierskap med mange års erfaring med eiendomsutvikling og eiendomsmegling. Her erverves ulike tomter som videreutvikles til nærings- fritids- og/eller boligprosjekter. Dette skjer ved egne investeringer eller i samarbeid med partnere som bidragsytere i prosjektene. Hovedtyngden av prosjektene er lokalisert i Trøndelag og Nord-Møre. Boligene preges av god arkitektur og gjennomtenkte løsninger med fokus på miljø og gode uteområder.


Fra prosjektering til ferdigstillelse

Quartett Eiendomsutvikling utvikler nøkkelferdige prosjekter. Selskapet står for den totale gjennomføringen av tomtekjøp, prosjektering, bygging og salg til deg som sluttbruker. Quartett Eiendomsutvikling AS ble nylig en del av NB gruppen og samarbeider med Næringsbygg Entreprenør AS og Næringsbygg Betong AS i de fleste prosjekter. For å kunne utvikle optimale prosjekter er det viktig og ha styring og kontroll i alle faser av løpet. I samarbeid med Næringsbygg som hovedentreprenør samarbeides det fra begynnelse til slutt, fra kjøp av tomt via prosjektering, salg og bygging til ferdigstillelse og overlevering. Dette kommer deg som kunde til gode og er med på å gi ekstra trygghet.
 Daglig leder i Quartett Eiendomsutvikling Per Otto Wigum, har fullt fokus på å ha de mest fornøyde kundene.
– Vi er svært opptatt av tett kundeoppfølging, og å ha god kommunikasjon gjennom hele prosessen. Med våre samarbeidspartnere i ryggen tør vi påstå at vi er dyktige på boligprosjekter fra A til Å, forteller han engasjert.

Sentralt og moderne

Er du på jakt etter drømmeleiligheten? I Rimfakseveien 13 på Nardo finner du 14 moderne 2- og 3-roms leiligheter i varierende størrelse med flotte terrasser og praktiske løsninger. Kort vei til det meste og gode bussforbindelser til sentrum. Her kan du flytte inn våren 2015.
 Tilhører du typen som er glad i urørt natur, men samtidig ønsker å ha gode fasiliteter i nærheten, kan boligprosjektet Klæbutorget være noe for deg. Midt i hjertet av Klæbu sentrum finner du nye og moderne leiligheter, heis, gode parkeringsmuligheter og egen takhage. Er du glad i friluftsliv og sportslige aktiviteter er dette midt i blinken for deg. Klæbu har et aktivt idrettsmiljø samt flere utfartsområder for tur- og friluftsaktiviteter både sommer og vinter, med blant annet populære Vassfjellet skisenter en kort kjøretur unna. Klæbu er en kommune i sterk vekst med god infrastruktur bestående av
dagligvarebutikker, bank, frisør, apotek, legekontor etc. Her finnes gode bussforbindelser til Trondheim sentrum, og ved en kjøretur på om lag 12 minutter kan du befinne deg i det attraktive Tillerområdet.

Rimfakseveien 13 på Nardo finner du 14 moderne 2- og 3-roms leiligheter.

Midt i bakken, ski inn - ski ut

På populære Oppdal kan du nå få hyttedrømmen din oppfylt. Gorsettunet i Oppdal ligger like ved barnetrekket og nedfarten fra skitrekket i Stølen. Perfekt for små og store som her kan ta på skiene like utenfor hyttedøra og legge turen rett til bakken. Mulighetene er også mange for de som ønsker å ta en tur i de flotte langrennsløypene som går gjennom området. Oppdals mange utfartsområder har utrolig mye og by på, både sommer og vinter. Fjellheimen rundt Oppdal er en av Norges mest attraktive områder. Her får du moderne og praktiske fritidsboliger med kvaliteter du bare forventer i topp moderne boliger. Hvorfor skal du ikke ha like høy standard på hytta som hjemme? Det er her du skal slappe av og samle krefter, samtidig som du har tid til å være ute i naturen. Her har du muligheten med god plass til familie og venner, og med behagelig komfort til en fornuftig pris.

Article image

God kompetanse

Quartett Eiendomsutvikling hjelper deg å finne nettopp din drømmebolig. De har et oppriktig ønske om å selge gode og funksjonelle boliger til sine kunder.
– Våre interne og eksterne eiere har en bred erfaring og kompetanse innenfor utvikling og gjennomføring av bolig- fritids- og næringseiendommer. Vi har sentral godkjenning innenfor de fleste områder, og det som skal til for å gi byggherren et vellykket resultat, sier Wigum.
 Samarbeidspartneren Næringsbygg AS har siden starten i 1997 vært med på å utvikle og gjennomføre en rekke krevende og interessante byggeprosjekter. Her utføres totalentrepriser, hovedentrepriser og rehabiliteringsoppdrag. Her legges det stor vekt på kvalitetsstyring og at alle prosesser utføres i samarbeid mellom alle berørte parter.

INFORMASJON: Quartett Eiendomsutvikling AS

For mer inspirasjon og informasjon om Quartett Eiendomsutvikling AS og prosjektene de jobber med besøk hjemmesiden deres: www.Quartett.no.

Tekst: Mari Janne Støle | Foto: Mari Janne Støle & Quartett Eiendomsutvikling AS
 

Følg IN magasinet på Facebook