Hjem » Trondheim »  Stort jubileumsår for den voksende bilgiganten

Stort jubileumsår for den voksende bilgiganten

Bertel O. Steen KIA Trondheim er nyinnflyttet i store, lyse lokaler på Tiller og feirer i år tiårsjubileum.

KIA Trondheim er byens raskest voksende bilforhandler. Dette fikk de merke i året som gikk da trønderne hadde et eksplosivt ønske om å kjøre elbil. 
– Vi solgte veldig mange elbiler i fjor. I en periode var det 3-ukers ventetid bare for å få prøvekjøre bilen i en time. Det sier Frode Størseth, salgssjef for KIA Trondheim og prater om elbilen KIA Soul Electric. 
– Vi solgte rundt 6-8 biler hver dag da bilen kom, og for hvert salg ble det klinget med en bjelle som hang i butikken. Det var mye lyd her en stund, forteller Størseth.

Dobbeljubileum

I tillegg til at KIA Trondheim i år kan feire 10 år, er importøren KIA Norge hele 20 år. 
– Det blir altså dobbeljubileum i år. Dette skal vi selvfølgelig feire med brask og bram. Vi må jo lage litt ekstra show i år. Det vil bli kundearrangement med grilling, god mat og drikke og selvfølgelig gode rabatter, sier Størseth. 
– I forbindelse med KIA Norge sitt 20-årsjubileum, vil det også komme flere kampanjebiler. KIA Sportage er storselgeren blant modellene våre. For å feire jubileumet vil den elegante og urbane bilen i år komme ekstremt godt utstyrt, og det til en folkelig pris, sier Størseth.

Alltid gi litt mer

Hos KIA Trondheim er det hele 7 års nybilgaranti ved nybilkjøp.
– Dette gjør at kundene får et forutsigbart bilhold. Det kan være kostbart å ha bil på verksted, dermed er det mange kroner å spare på så lang garantitid, sier Størseth. Den altomfattende garantien overføres også til etterfølgende eiere dersom bilen selges, dermed mister den heller ikke salgs-/annenhåndsverdi. 
    For medarbeiderne på KIA Trondheim er det alfa omega med god kundeservice. 
– Det viktigste for oss er at kundene som kommer hit skal føle at de får en god opplevelse, føle seg i varetatt og at de får all den hjelpen de trenger, sier Størseth. 
Det å gi kundene litt mer enn de forventer tror han er en god strategi og en av grunnene til at mange velger å kjøpe bil hos KIA Trondheim.

Tekst & foto: Stine Marie Larsen