Interiør & design »  Sit on it lanseres i Norge:

Sit on it lanseres i Norge:

De attraktive sitteputene fra belgiske Sit on it lanseres nå i Norge. Putene er kjent for høy komfort og meget god holdbarhet, og kommer i en rekke forskjellige modeller med tidsriktig design. Utvalget av farger er stort - fra friske, sterke farger til rolige og mer nøytrale pastellfarger.

Holder i regnet

Sit on it-putene er sydd i 100 prosent polyester, som er spesielt overflatebehandlet for å gi en ekstra myk og behagelig følelse. Stoffet er meget lett å holde rent, og eventuelle flekker fjernes enkelt. Puten er motstandsdyktig mot vann og fukt, og et glass vann som treffer overflaten vil bare renne av. En slik pute kan derfor også ”glemmes” ute på terrassen en sommerkveld, selv om det skulle være regn i luften, Sitteputene fra Sit on it er fylt med bittesmå kuler i ekspandert polystyren (eps) med en gjennomsnittlig diameter på 2 mm. Dette er mindre enn det som er vanlig i lignende produkter, og er nøye utvalgt for å gi maksimal komfort. Kulene er hardt komprimert for å holde formen lenge i motsetning til bløtere og større kuler. 

For barn og gravide

Innholdet i puten suger ikke til seg væske eller fuktighet. Kulene inneholder ikke noen allergifremkallende stoffeSit on it kan brukes til det meste: I stua foran TV’en eller med en god bok. På barnerom eller lekerom gir puten stor moro for de minste i huset, som kan hoppe av hjertens lyst: Den store og kraftige borrelåsen som puten er lukket med tåler en støyt! Barnehager er derfor tradisjonelt en stor kundegruppe.Puten kan ellers være et behagelig sted å sitte for gravide, eller for nybakte mammaer som skal amme. Kort sagt kan putene brukes over alt – bare fantasien setter grenser. God størrelse – 145 x 180 cm gir også plass nok til to voksne eller en voksen og et barn samtidig. Eller hva med å bruke Sit on it som gjesteseng for en overnatting eller to?Sit on it er hovedproduktet i kolleksjonen, og har en veiledende utsalgspris på 1.990,- kroner. I tillegg finnes en rekke andre varianter, som eksempelvis Try Angle og Try Angle XL som er pyramideformet i to forskjellige størrelser. Eller Peanuts og Donuts, som er runde eller kvadratiske puter med mer fyll som gjør dem fastere. Eller hundeputen Doggie Style i tre forskjellige farger med morsomme påtrykk. Pressemeldinger på disse vil komme senere.