Interiør & design »  Med fokus på merkenavn!

Med fokus på merkenavn!

Mestergull har i flere år hatt et nært samarbeid med Van Bergen Design AS. – Det er deilig å samarbeide med en forhandler som er helt norsk, sier Åge Hansen, daglig leder og eier av Mestergull-butikken på Rosebysenteret.
Article imageStadig flere smykker masseproduseres i utlandet, men Van Bergen beviser at det går an å få det til her hjemme også. Kolleksjonen designes av norske smykkekunstnere, og produseres ved eget verksted i Bergen.

Eksklusive smykker i gull og sølv, besatt med perler, diamanter og andre edelstener.

Store deler av Van Bergen kolleksjonen består av smykkelåser og tilhørende kjeder, men også tilbehør som ørepynt, armbånd og ringer.

– Smykkelåsene kan kombineres med alle våre kjeder i sølv, gull, stål, sten eller perler forteller kunde- og markedsansvarlig hos Van Bergen, Monica Johansen.

– Har du egne kjeder kan vi tre de om, slik at de passer til din nye smykkelås. Slik kan du være med å nærmest designe ditt eget Van Bergen smykke! Sett gjerne sammen flere kjeder og låser, slik at du får ett langt kjede. Mulighetene er uendelige!
Article imageVan Bergen kommer med nyheter flere ganger i året. – Den nyeste serien Atlantis designet av Helge Bakka er laget med store edelstener i sort, lilla og lys blå. Serien er så ferskt at den ikke engang står avbildet i den nye katalogen fra Van Bergen. Men smykkene kan selvfølgelig sees i vår butikk, forteller Hansen stolt.

– Etterspørselen etter lange kjeder har økt, forteller Monica Johansen videre. Vi har derfor laget flere spennende lange varianter i en sølv, gull og sten kombinasjon. Nye lekre stenkjeder i høstens farger er også på plass. Nå er det grått, sort, hvitt, lilla og brunt som gjelder!

Selv om de edle materialene kjøpes inn i Milano, Zürich, Antwerpen og Hong Kong, skapes alt i Bergen.

– Her skaper vi alt, fra idé til ferdig produksjon. Alt er håndlaget, og det er også meningen. Vi kunne produsert mye mer, men konsentrerer oss om å være til stede i de største butikkene i de største byene i Norge, og et par i Danmark. Slik bygger man eksklusivitet og særpreg, avslutter Johansen.

Tekst: IN magasinet
Foto: Ingvald Kaldhussæther & Van Bergen