Hjem » Trondheim » Reiser & opplevelser »  Nyt fjellferien med prisvinnende spa

Nyt fjellferien med prisvinnende spa

Leter du etter en helt spesiell spaopplevelse? Hos Copperhill Mountain Lodge i Åre kan du oppleve storslagen natur i kombinasjon med velværebehandling og avslapning. Len deg tilbake og nyt panoramautsikten mot Åreskutan mens du finner roen i deres samisk inspirerte spaavdeling.

 Hos Copperhill Mountain Lodge og deres Level Spa finner du det som så mange søker, nemlig verdier og rammer som har forsvunnet i løpet av årene; frisk luft og tid til ettertanke. Etter en herlig og krevende dag i bakken er alt tilrettelagt for at du skal kunne skjemme deg bort og bare være. 

Ingenting kan erstatte naturen, og det er denne Ski-resorten fullt klar over. I deres samisk inspirerte Level Spa kan du nyte spabehandlinger i rom som er utformet som Sami-hytter med reinsdyrskinn på gulvene og stjernehimmel i taket, kose deg i bassenget og i de hete kildene, eller slappe av i badstuen med panoramavinduer.
Hotellets Level Spa & Health Club ble tildelt den prestisjefylte Best spa miljø i European Hotel Design Awards 2009.
 
Article image

Spa for hele familien

 Ifølge Sara Ekdahl, Marketing Manager setter mange gjester pris på å kunne komme inn i spaavdeling og bare nyte.

– Spesielt om vinteren når det er hektisk med mye utendørsaktiviteter er det fint å kunne slappe av i et like vakkert og naturlig innendørsmiljø. På grunn av stor etterspørsel har vi også åpnet spaavdelingen for barn på visse tider av døgnet slik at hele familien kan koble av sammen. Nå utvikler vi også nye spabehandlinger som er spesielt tilrettelagt for barn.
Produktene som brukes i spaavdelingen er naturlige og økologiske. I massasjene brukes ofte varm bjørkeolje kombinert med hete lavastener som har en helende effekt.
I skrivende stund bygges også et nytt VIP-spa som åpner i februar 2012. Det vil være en eksklusiv dekorert privat avdeling, med eget boblebad, avslappende fellesareal og bar.
 
Article image

Et hotell i verdensklasse

 Det er ikke vanskelig å forstå hvorfor eier Petter Stordalen synes at Åre er et av verdens beste skisteder. Copperhill Mountain Lodge er et vakkert alpint designhotell med en enorm utsikt over fjellene og skimuligheter og turstier rett utenfor døren. Med en kunstsamling av velkjente europeiske kunstnere er det lett å drømme seg bort mens man vandrer gjennom dette hotellet.

Copperhill Mountain Lodge Åre er et Ski Resort Hotell med et tilbud for alle smaker, i tillegg til det prisvinnende Level Spa finnes det 112 gjesterom og suiter, konferansefasiliteter for 450 personer, barnevakt, bibliotek, biljard og salonger, flere restauranter og barer, og skibutikk med skiutleie, alt under ett og samme tak.
– Jeg sa jeg vil gi gourmet til folket, og det er herved servert, sier Stordalen i en pressemelding da Choice Hotels Scandinavia overtok i 2009.
Så gjør deg selv litt godt, legg vinterferien til Copperhill Mountain Lodge og la dagene handle om deg.
 
Tekst: Rebecca Ravneberg | Foto: Jonas Kullman/Copperhill Mountain Lodge