Hjem » Trondheim » Helse & velvære »  Naturlig vår

Naturlig vår

Akademiklinikken har alt du trenger for å gå en sunn og frisk sesong i møte.

Akademikliniken, som ligger sentralt til i Nordre gate i Trondheim sentrum, tilbyr en rekke behandlinger.
– Våre behandlinger strekker seg fra fjerning av uønsket hårvekst, pigmentflekker og sprengte blodkar til ulike acnebehandlinger og ikke minst injeksjonsbehandlinger for behandling av rynker og leppebehandling, sier klinikksjef Hanne Mette Johansen.

Gi huden en ny start

Vinteren er over, og det er på tide å gi huden en frisk og vårlig glød.
– Obagi er et omfattende hudforbedringsprogram som passer for alle hudtyper. Vi setter sammen produkter fra serien spesielt tilpasset din hud. Obagi egner seg godt dersom du sliter med blant annet akne, pigmentflekker, rynker og fine linjer, forklarer Johansen.
Obagi virker i hudens dypere lag, i motsetning til andre kremer som gjerne bare virker på overflaten. Alle som ønsker å begynne på Obagi vil få et skreddersydd program tilpasset den enkeltes hud.
– Serien består av rengjøring, korrigering av pigment, exfoliering, solbeskyttelse og spesialpleie, og vil gi ny glød til sliten hud.
 Leppeforstørring ved hjelp av restylane er også en behandlingsmetode som har rukket å bli svært populær.
– Dette er en sikker og trygg metode om man ønsker mer volum i leppene eller bare en mer definert leppekant. Vi anbefaler vedlikeholds-behandlinger for å opprettholde ønsket resultat.

Tilgjengelig

Akademiklinikken har kort ventetid, og er åpen alle ukedager. Lørdager etter avtale.
– Det er viktig for oss å være tilgjengelig for kundene. Derfor har vi åpent både dag og kveld, slik at man har mulighet til å komme innom oss etter arbeidstid.
 De ansatte ved Akademiklinikken legger vekt på å gi trygge og profesjonelle behandlinger.
– Vi har alltid konsultasjon med kunden i forkant av en behandling. Her snakker vi om hvilke ønsker og forventninger kunden har, hvordan behandlingen foregår og oppfølging i ettertid med kontroller. Alle som utfører behandlinger hos oss er utdannet sykepleiere, og vi har et internt opplæringssystem i tillegg til kontinuerlig ekstern kursing, sier Johansen.

Tekst & foto: Kristine Thorstensen
 

Følg IN magasinet på Facebook