Hjem » Bergen »  Nature & Lotus

Nature & Lotus

En lidenskap for gull og håndverk i sensuelle og elegante kombinasjoner.

Charlotte Lynggaard forteller at godt designhåndverk overgår mote, sesonger, kultur og trender. Hennes lidenskap er design og håndverk. Hun fasineres også av mennesket som står bak smykket.

OLE LYNGGAARD COPENHAGENs kolleksjon NATURE er en spennende og kompletterende serie til LOTUS, og i kombinasjon skaper de unike og sensuelle smykkeuttrykk.

Naturen er en evig inspirasjonskilde

Charlotte Lynggaard har designet NATURE-kolleksjonen.
– Naturen er en evig inspirasjonskilde og overflatene er inspirert av strukturen på blomsterstilkene i skogbunnen. Organiske former og naturlige silkeoverflater på smykker som smyger seg rundt fingre og hals, sier Charlotte Lynggaard.
    Kolleksjonen består av ringer, øredobber og kjeder i rødt gull, rosa gull, hvitt gull og sort gull med de karakteristiske håndgraverte overflatene. Ringene består av I, II, III, IV som har forskjellige bredder. Alle med et lite romertall inngravert som kjennetegn og symbol.

Tidløs kolleksjon

Detaljene er utformet med omsorg i denne tidløse kolleksjonen med en lidenskap for gull og håndverk i sensuelle og elegante kombinasjoner. Hensikten er at den enkelte skal kunne kombinere gullfargene slik at de danner spiraler rundt fingrene.
    LOTUS-serien er en av OLE LYNGGAARD COPENHAGENs største internasjonale suksesser og en etterspurt ringserie i hele Europa. Med mer enn 3000 forskjellige enheter skaper hver enkelt kvinne sitt helt unike smykke med en enestående kombinasjon av edelstener og farger.

FAKTA: Theodor Olsens eftf. Juvelér

Smykkene fra OLE LYNGGAARD COPENHAGEN fås hos Theodor Olsens eftf. Juvelér på Torgallmenningen. Hos Theodor Olsens Eftf. Juveler kan du finne tradisjonelle gullsmedprodukter og merkevarer med tidløs design og med høy håndtverksmessig kvalitet. Ta turen innom butikken på Torgallmenningen for å se nærmere på NATURE fra OLE LYNGGAARD COPENHAGEN.

Adresse : Torgallmenningen 15
Telefon: 55 55 14 80
E-post: butikk@theodor.no
Webside: www.theodor-olsen.no