Klær & mote »  Mer enn en merkelapp

Mer enn en merkelapp

Visste du at de har helt rett, de som sier at logoen på merkelappen er det du har betalt for, når du kommer med en dress fra merker som Hugo Boss, Tiger of Sweden, D&G eller LAB Pal Zileri ?
Article imageSannheten er at disse merkelappene garanterer for høy kvalitet, og går man tøyet nærmere i sømmene forstår man at de må koste mer enn de masseproduserte merkene. Hos Capone på Roseby får du klær og tilbehør fra alle disse merkene, og noen til.

– Vår filosofi har hele tiden vært å tilby kundene anerkjente merke- og designvarer fra internasjonale aktører. I tillegg har vi som mål å tilby både trendy og klassiske klær til en bred målgruppe, både når det gjelder stil og alder. Vi tilstreber også hele tiden å yte et servicenivå som står i stil til de klærne vi tilbyr.
Article image

Verdens beste kunder

Vi som jobber hos Capone mener at vi har verdens beste kunder. Kundene er veldig kvalitetsbevisste og de stiller høye krav til både ansatte, så vel som til varene de kjøper. Det er jo kundene som gjør at vi har mulighet til å drive en slik høyprofilert butikk i en såpass liten by som Molde er.

Samspillet mellom kundene og de ansatte gjør Capone til det butikken er idag. Vi merker fortsatt at det henger igjen i ”genene” til folk i Moldeområdet at det har vært en by med konfeksjonsproduksjon.

Passform

Det viktigste er at klærne har riktig passform. Det ligger mye arbeid bak en dress som f.eks Boss Selection produserer. Det har gått med opp mot 8 ganger mer tid til å produsere denne i forhold til de fleste av gjennomsnittsdressene du ellers finner. Dette vil du spesielt merke i i skulderpartiet på dressen. Den vil også bli mykere og tilpasse seg kroppen bedre. Boss Selection er det kun Boss-butikken i Oslo og Capone som selger i Norge pr. idag. Disse produktene har en god del håndarbeid i seg. Skulle det likevel være at vi ikke finner den rette dressen for kunden har vi også mulighet for å målsy/måltilpasse dresser fra Tiger of Sweden.

For å kunne sy disse flotte dressene benyttes det selvfølgelig de flotteste metervarene. Dette er avgjørende for dressens utseende og hvordan den fører seg i bruk. Stoffene kommer i hovedsak fra Norditalia. Vi har flotte rene ullvarer helt opp til en kvalitet som kalles Super 150.
Article image

Det lille ekstra

I tillegg til klær tilbyr Capone et bredt utvalg av tilbehør. Blant annet sko, belter, bager, toalettvesker, pyjamas og smykker. Også her legges det vekt på eksklusivitet og kvalitet.
Kanskje er det her du finner årets julegave til mannen som har alt?

Tekst: IN magasinet Foto: Ingvald Kaldhussæther