Hjem » Sandnes »  Landets første shop in shop

Landets første shop in shop

Brødrene Pedersen på Tvedtsenteret i Stavanger og i Breigata i sentrum, har akkurat åpnet Pillivuyt sine første butikk i butikker i Norge. Det franske merket Pillivuyt får sin egen lille butikk med et unikt sortiment du ikke finner andre steder.

Siden butikkens åpning i 2000 har de hatt et økende antall besøkende. For mange butikker og kjøpesentre har nettbutikker vært en dødsdom, men slik har det ikke vært for Brødrene Pedersen. 
– Jeg tror denne butikken bare vil vokse. Det er nesten like kjapt å gå ut hit å handle enn å skulle gå på nettet, sier Hilde D. Persson, daglig leder av Brødrene Pedersen på Tvedtsenteret.

Største glassmagasin

I 2008 ble butikken en av landets største glassmagasin på en flate. Med sine 520 kvadratmeter har de et bredere sortiment enn de fleste Brødrene Pedersen butikkene. Den gode beliggenheten med over 3000 bedrifter i nærområdet gjør at mange foretrekker Tvedtsenteret. Den lyse, åpne og oversiktlige butikken i første etasje dekker de fleste behov og frister med lekre godbiter.
– Vi har den perfekte beliggenheten til alle som ønsker å handle gaver raskt. Den lette tilgjengeligheten er en av de største grunnene til at folk tar turen til senteret, sier Persson.

Klassisk kvalitetsmerker

Hos Brødrene Pedersen finner du klassiske, tidløse designermerker til både kjøkken og stue. Før stappet vi de billige sølvfargete grytene nederst i skuffen så fort besøkende entret huset, men de fargerike grytene fra Le Creuset er så lekre at de kan fint brukes både til hverdags som til fest.
– Jeg tror det gjør oss lykkelige å ha det fint rundt oss og fornye seg med det som er inn i tiden, sier Persson.

Sammen med 28 andre selvstendige butikker i Norge samarbeider de om en felles ønskeliste gjennom Designforevig. Dette gjør det enklere for dem som har familie i ulike deler av landet. En ønskeliste er nok.

Nå kommer vårnyhetene inn på løpende bånd, så her er det bare å besøke en av butikkene til Brødrene Pedersen og la seg inspirere.

Tekst: Terese Torgersen | Foto: Terese Torgersen & Brødrene Pedersen
 

Følg IN magasinet på Facebook