Hjem » Bergen »  Kledd i kjærlighet

Kledd i kjærlighet

Mens bryllupssesongen har stått på for fullt, har Belle Amie Brudesalong hentet inn de vakreste kreasjonene som skal pryde neste års bruder.

Hos Belle Amie Brudesalong henger de aller vakreste kjolene på rad og rekke.

Hos Belle Amie Brudesalong i Bergen henger de aller vakreste brudekjolene. Noen er prydet med blonder og perler, mens andre er klassiske med rene snitt. Daglig leder og eier, Ellen Kristine Kraakenes, forteller at de nå ser fram mot en ny og spennende sesong. Belle Amie har valgt å utvide markedet ved å ta inn high end kjoler med eksklusivt design fra flere nye merker. De kommende brudene har mye å glede seg til når det kommer til å finne riktig kjole til den store dagen.

Fra Bergen til LA

Belle Amie Brudesalong har vært langt for å hente hjem de vakreste kjolene til sine bruder. I år har de besøkt Roma, London, Milano, Amsterdam, Los Angeles, Hollywood og Harrogate. I design snakker alle samme språk, og Belle Amie holder seg oppdatert på de internasjonale trendene. Kraakenes forteller om spennende tider innen brudekjoledesign. 
– Det er fortsatt mye blonder som dekorerer kjolene, i tillegg er også ulike pastelltoner på vei inn. Det er mye lekent, kreativt og gøy denne sesongen. Flere av de store designerne fokuserer på det sensuelle, og bare rygger med dype snitt er mye å se. Dette kalles Monroe-rygg, sier hun. 
    I tillegg er også dekorerte rygger populært. I LA var hun på brudekjoleshow i lokalene som årets Oscar-utdeling holdt sted, så det er ingen tvil om at det er flotte kjolevisninger som arrangeres. Noen av merkene Belle Amie Brudesalong har tatt inn er Lusan Mandongus, Annasul Y, Nicole Spose og Enzoani.

Klar for kjolefest

Det kan være utfordrende å finne den som passer akkurat deg, heldigvis er det eksperthjelp å få blant de erfarne stylistene hos Belle Amie. Det er lurt å bestille time på forhånd, og å være ute i god tid. Kraakenes anbefaler at neste års bruder begynner å lete etter kjole allerede nå. Stylistene kan hjelpe med å finne kjoler og snitt som kanskje ikke bruden hadde funnet selv. Styrken hos Belle Amie er at de er et entusiastisk team som er opptatt av å lytte til bruden, det er tross alt en opplevelse som bare skjer én gang. 
– Det er verdt å kose seg med bryllupsforberedelsene sine, og å sette seg selv først, forteller Kraakenes. 
    I løpet av høsten og vinteren kommer Belle Amie til å arrangere designerdager for de nye merkene, blant annet kommer noen fra Enzoani til å vise fram årets kreasjoner. Dato er ikke fastsatt enda, så det er bare å holde seg oppdatert gjennom Belle Amie sine Facebooksider. 
– Er jentene i Bergen klare for kjolefest – det er vi, sier Kraakenes. 

Tekst: Andrine Rygg | Foto: Andrine Rygg & Ellen Kristine Kraakenes

Lik IN magasinet på Facebook