Hjem » Sandnes » Klær & mote »  Klare for fest

Klare for fest

Selv om det ikke er mange som gifter seg i julen, er desember høytid for en rekke selskap.

Julen er rett rundt hjørnet, og for mange står ulike festlige anledninger for tur.
– Julebord, juleball, nyttårsaften og andre juleselskap hører desember måned til, sier Tove-Rudi Tobiassen.

Article image

Ytterste kvalitet

Hun driver Agape brudesalong i Stavanger. Foruten brudekjoler, er salongen stor på selskapskjoler.
– Vi har kjoler til alle anledninger. Vi selger selvsagt til forlovere og bryllupsgjester, men på denne tiden går det mye av jule-og nyttårskjoler også.
Å kjøpe festantrekket hos en spesialbutikk har flere fordeler.
– Alle våre kjoler er av ytterste kvalitet. Kunder som kjøper kjole hos oss, har muligheter for å få den spesialtilpasset, og ellers få den oppfølgningen de ønsker. Vi er her for å hjelpe, sier Tobiassen.
Julen er en hektisk tid for salongen.
– Da vi utvidet tilbudet for til å omfatte selskapskjoler, i tillegg til brudekjoler, visste vi at det ville bli travelt. Det er ikke mange nisjebutikker igjen som kan by på kvaliteten og tilbudet vi har hos oss.

Snøkledde omgivelser

De fleste bryllup blir arrangert i løpet av sommermånedene, men likevel er det noen som velger å gifte seg blant snøkledde landskap. 
– Mitt inntrykk er at stadig flere innser hvor romantisk det er å gifte seg i slike omgivelser. Om det blir kaldt, finnes det mange fine boleroer av pels. Varme sko er også en løsning, sier Tobiassen.
Salongen har et stort utvalg av brudekjoler og tilbehør til vinterbruden. 
– Sjansen for å holde et unikt bryllup som gjestene husker er ganske stort om man velger å gifte seg rundt juletider. Jeg synes det er flott å kunne utnytte det norske klimaet på en slik måte.

Tekst og foto: Kristine Thorstensen