Hjem » Trondheim »  Fristende kvalitetsvarer til kjøkkenet

Fristende kvalitetsvarer til kjøkkenet

Slipp våren inn med fargerike, praktiske og morsomme detaljer til hjemmet. Hos Kitch`n finner du et bugnende utvalg i lekre designglass, trendy kjøkkenmaskiner og det du trenger for å lage nydelig kaffe.

Mange vil nok si at kjøkkenet er husets hjerte, og har blitt et av de viktigste rommene for oss. Her tilbringes mye av tiden, og funksjonelle løsninger med høy kvalitet står i fokus. Kjøkkenspesialisten Kitch`n er kjent for gode og innovative varer til kjøkkenet ditt, og her finner du noe for enhver smak og lommebok.

No. 1 på kjøkkenet

På Kitch’n møter du dyktige og serviceinnstilte medarbeidere, som gjerne deler sin fagkunnskap. De fører kjente merkevarer som blant annet Kitchen Aid, Le Creuset, Rosendahl, Eva Solo, Bodum, The Flying Culinary Circus, Cacas, Tefal, Dualit, Holmegaard, iittala, Nespresso, Ritzenhoff, og Victorinox, for å nevne noen.
 Butikkmedarbeider Cecilie Rian guider oss gjerne gjennom jungelen av det enorme utvalget. Gryter, panner, bestikk, glass for alle anledninger og elektriske artikler står dekorativt plassert rundt omkring i den innbydende butikken. Det er lett å bli inspirert. Er du på jakt etter de ferskeste trendene, kan du være trygg på å finne det her.

Fargerike nyheter

Å tusle rundt i denne butikken er en opplevelse i seg selv. Her finner du alt du trenger av kjøkkenutstyr. Er du på jakt etter en fin gave eller noe fint å pynte hjemmet ditt med, kan du trygt ta turen innom Kitch`n.
Cecilie forteller at butikken stadig fylles på med nyheter.
– Det er mye å glede seg til fremover. Trendene er i stadig forandring og det er mye farger å finne i butikken i år. Det kjente og populære serviset fra Le Creuset har nå ankommet i den delikate fargen chiffon pink, som er Limited Edition. Le Creuset støpejern er blitt produsert siden 1925 i Nord-Frankrike. Hvert produkt er individuelt produsert og går igjennom mer enn 30 par hender før det forlater fabrikken. Alle støpejernprodukter har en tøff emalje, noe som gjør produktene hygieniske og lette å rengjøre. Støpejernsgrytene er godt egnet for alle varmekilder, de er glassbelagt innvendig, noe som gjør at de tåler høy varme og maten vil ikke brenne seg. De egner seg til både baking av brød, kaker og ovnsbakte retter. Her er det bare fantasien som stopper, sier Cecilie.
– Vi tilbyr det meste fra denne serien i våre butikker, men bestiller gjerne flere varianter for kundene hvis det ikke er tilgjengelig for øyeblikket. Det sukkersøte serviset er godt likt av alle generasjoner, og selges som varmt hvetebrød, sier den blide butikkmedarbeideren.

Smarte kjøkkenløsninger

Våren står for døren og utedagene blir flere og været mildere. Kitch`n har utvalget for deg som ønsker et enklere liv innen matlagingen. Butikken fører et av de største utvalgene innen Kitchen Aid, da både kjøkkenmaskiner og blendere. Disse får du i alle regnbuens farger og de er av Kitch`n sine bestselgere. De er både dekorative på kjøkkenbenken og funksjonelle.
 Er du opptatt av nyttige produkter som samtidig har fint design, kan termokannen Grand Cru fra Rosendahl være et godt kjøp. Blant flere kjente termokanner ble denne kåret som best i test av Din Side. Termokannens viktigste funksjon er å holde kaffen varm, i et trivelig kaffeselskap eller utover dagen når du blir kaffetørst. Grand Cru holdt best på temperaturen ved hele tre av fire målinger, og etter tre timer holdt vannet fortsatt en temperatur på 89,6 grader. Termokannene tilbys nå i vårlige farger som delikat rosa, lys blå og dus grønn.

Finn din egen stil

Kitch`n har god erfaring med forskjellige kundegrupper. Siden de åpnet dørene til sin første kjøkkenbutikk i Sandnes i 1996, har de vært bevisste på å tilby kundene det de ønsker. Produktene er stilrene med høy kvalitet. Er du på jakt etter de ferskeste nyhetene, er det lurt å ta turen hit. I Trondheim finner du i dag Kitch`n på kjøpesentrene City Cyd, Solsiden, Trondheim Torg og sentralt i Jomfrugata. På landsbasis finner du Kitch`n fordelt på hele 80 butikker.
– Bodum fyller 70 år i år og hos Kitch`n feires dette med en rekke fargerike produkter til gode priser. Den heteste interiørtrenden nå er kobber, og vi har fått inn flotte presskanner i kobber fra Bodum, sier Cecilie engasjert.
 Kaffemaskinen Nespresso er blant mange varer hos Kitch`n med god kvalitet. Kvernen og bryggenheten har lang levetid og du er til enhver tid garantert fersk kaffe. Så enten du er ute etter den perfekte bryllupsgaven, ønsker å fornye kjøkkenet ditt eller vil glede noen med en kaffemaskin som varer, er de trivelige medarbeiderne hos Kitch`n klare til å gi deg gode råd og tips.
 For mer inspirasjon og informasjon, besøk nettbutikken med det store utvalget: www.kitchn.no.

Følg IN magasinet på Facebook