Kultur & underholdning »  Fitness er gøy!

Fitness er gøy!

Wii Fit viser hvilket potensial Nintendo har i det nye brettet sitt. Mens svetten renner skal du gjøre alt fra grunnleggende Yogaøvelser, til å sveve og flate ut i ekte V-stil i hoppbakken. Nintendo har virkelig tatt på seg ansvaret for å sette sitt publikum i aktivitet. Wii Balance Board skal også brukes til en rekke kommende spill.

Wii Fit starter med en rekke tester. Du blir analysert i forhold til vekt, høyde og alder, og jeg var overrasket over hvor godt dette stemte med realiteten. En plan for hvor mye du vil ned i vekt blir satt- og du er endelig klar.

Article image

Du kan velge mellom 4 forskjellige grener
– Yoga, Aerobics, Styrke og Balanse. Alle grenene starter med noen basic øvelser – men etter hvert som melkesyra setter seg, åpnes det flere nye aktiviteter. I Yoga og Styrketrening får du god hjelp av din personlige trener på utførelsen av bevegelsene
Det er klart at ingen ting kan erstatte en ekte personlig trener, en som fysisk er der og retter på deg underveis, men jeg er likevel imponert.

Men det er for all del et spill også...

Når du velger Aerobics eller Balansetrening, åpnes en rekke morsomme aktiviteter.
Du kan stå slalåm, hoppe skihopp, rocke rockering, gå på line og mye mer.

Disse kan fort bli en slager i sosiale sammenkomster. Bare advar dine gjester om muligheten for påfølgende stølhet dagen etter. Jeg oppdaget i alle fall noen muskler som jeg ikke akkurat har hatt ”superkontakt” med de siste årene.

Selv om jeg mener Nintendo beveger seg i en opplyst og god retning, er jeg alltid litt redd og skeptisk når det kommer til barn og slanking… Så uansett vil jeg anbefale at de foresatte følger aktivt med, og deltar positivt i det hele. Jeg kan garantere at det blir sosialt og morsomt for hele familien!

Tittel: Wii Fit
Utgiver: Nintendo
Kategori: Fitness, Aktivitetspill
Format: Nintendo Wii (testet)
Støtte for: 1 spiller, kan lagre data for
opp til 8 brukere
Krav: HDTV: 480p
Alder: 3+
Omtalt: 21.04.08
Vår dom: 6 av 6 mulige

Anmelder: Christian Lehn