Hjem » Sandnes » Helse & velvære »  Energisk multi-senter

Energisk multi-senter

Mørketiden er rett rundt hjørnet, og energien er kanskje ikke helt på topp. Heldigvis finnes det håp. Oppdag Toppform – Et fantastisk treningsmekka for hele familien.

Drømmer du om å yte ditt aller beste, hver dag? Har du enda ikke nådd nyttårsforsettene? Trenger du å bli motivert til å nå dine mål? Eller trener du kanskje til toppidrettseliten? Uansett, svaret er her. Det er ingen magisk formel, men heldigvis er nøkkelen til å komme i toppform tilgjengelig for alle. En god balanse av riktig trening og kosthold. Vi vet alle at det krever livsstilsendring og treningsglede for å oppnå målet. Det finnes mange unnskyldinger for å ikke trene, men la oss omfavne mulighetene, og bekjempe begrensingene en gang for alle.

Just do it!

Slagordet til sportsgiganten må være et av mine favoritt motto. Bare gjør det, kast deg ut i det, og oppdag den herlige treningsgleden. Det er en grunn til at den har inspirert mennesker rundt kloden. Så hvordan definerer vi treningsglede? Det er så klart en smakssak, og varierer fra person til person. Noen elsker å pumpe jern på apparatene, andre foretrekker å danse seg til energi. Poenget er å være i aktivitet. Med et variert tilbud kan du nå målet ditt på mange måter. Enten du har en favoritt aktivitet, liker variasjon, eller stadig vil prøve noe nytt. Et stort utvalg av vekter og apparater gir fokusert styrketrening, etter ditt ønske. For noen kan det virke skremmende, da er det godt å vite at en instruktør er i nærheten. Det er også selvsagt gratis å få skreddersydd et program, og spør om veiledning. Skulle du ønske hjelp til mer motivasjon, og oppfølging, vil personlig treningstimer være noe for deg. Yogalates, miksen av yoga og pilates, styrker kjernemuskelaturen, øker bevegeligheten og forbedrer din egen kroppsbevissthet. Dansetimer gir deg muligheten til å prøve noe nytt, øve lett koreografi og gjør trening fantastisk gøy. Hvorfor ikke kaste seg på herlige rytmer med Zumba, danse revolusjonen som har tatt verden med storm, Ellers er gruppetimene som spinning, step, styrke, MRL, bodysculpt, maxfit, og bodypump fantastiske tilbud. Senteret tilbyr også de fantastiske Les Mills timene, konstruert for topp effekt og max moro. Det er noe svært motiverende med mange mennesker som trener sammen. Ikke minst, mer gøy. Men igjen, dette er jo individuelt for alle. Uansett hva du foretrekker, Toppform treningssenter har det beste fra treningsmenyen.

Et enklere liv

For deg som har mål om en større livsstilsendring er det gledelig å fortelle om at det finnes undervisning på huset. Easylife programmet har fokus på kosthold, vekttap og hvordan oppnå en varig livsstilsendring. Det er ikke fokus på slanking, men å ta de riktige valgene for ønsket resultat. Hva skal man spise? Hva er sunt, hva er riktig? Og ikke minst, hvordan trene riktig, og gjøre det til en del av hverdagen. Jeg liker å tenke at alt er mulig, og det gjør Easylife også. Sammen med andre som deler dine mål, og ekspert-coacher på området er det enda enklere. Programmet varer i et år, og man kan holde kontakten så lenge man vil etterpå, om det skulle være spørsmål. Varig endring er nøkkelordet.

Tennis og Squash

Foruten treningsstudio, undervisning og gruppetimer, er det flere muligheter på toppforms multi-senter. Ja, mange ønsker er tatt i betraktning. Det liker vi. Toppform har totalt 15 squashbaner, og tre stor innendørs og tre utendørs tennisbaner. Hold deg fast, dette er nemlig inkludert i medlemskapet. Du kan selvsagt leie en bane uten å være medlem. Blant bedrifter er det spesielt populært med ligaspill. Men som sagt, alle som trener på senteret, har fri adgang til alle fasilitetene. Sosialt er det, og ikke minst bra trening. Med både tennis og squash trener du stort sett hele kroppen. Du trener legger, lår og setemuskler ved å bevege deg dit du skal slå ballen. Det gir god trening for musklene i underkroppen og er du ikke noe fan av tredemølla, så hvorfor ikke slå et slag. All spurting og joggingen er jysla god utholdenhetstrening. Ellers styrker du så klart bryst, skulder og arm, samt mage og korsryggmuskulaturen. Det betyr ikke noe om du er mester eller nybegynner. Dette er trening for alle.

Etter din timeplan

Timeplanen er lagt opp slik at enten du er morgenfugl, vil trene etter jobb eller på kveldstid, er det alltid noe spennende på kalenderen. Er du mellom 13 og 17 år og ikke medlem, kan du allikevel komme på enkelttimer. For deg som reiser mye, er det fint at senterkortet inkluderer trening på en rekke treningssenter rundt hele landet. Og i hverdagen har du valget mellom Toppform både på Tasta og Sola. Nok sant, la oss bekjempe vintermørket ved å stråle av energi og vitalitet. Treningsgleden venter på deg. Så hva venter du på? Bare gjør det! 

Tekst: Helene Stenhaug | Foto: Toppform & Helene Stenhaug

Følg IN magasinet på Facebook