Hjem » Sandnes » Klær & mote »  EN ROCKA HØST I VENTE

EN ROCKA HØST I VENTE

Høsten bringer ikke bare skiftende farger i naturen, men også innen moten skifter fargene, tekstilene og utvalget. Varselet på motehøsten lover godt hos Maxi Sandnes og vi har samlet et utdrag for deg

Klikk her for å se nærmere på høstens motetips.

Motebildet melder om en dyp høst. Det er mye mørke farger, og spesielt nyanser av burgunder og plomme. Det er dermed aldri sagt at høsten er kjedelig. Deilige strikkegensere inspirert av marius-moten, ponchoer og vinterjakker så fine at du ønsker at snøen kunne dale med en gang og en hel del rocka detaljer. Du finner det Maxi Sandnes.

Article image

Damenes valg

I en travel hverdag er det avslappende å kunne finne alt på et sted. Maxi Sandnes har doblet sitt utvalg de siste årene og har et spekter av klesbutikker for damer. Claire, Risøe, PM, Troll i eske, Classic Design, Sørbø Undertøy og Mantelen er damebutikker som gir deg alt garderober tørster etter og mer. Høstens trend er store gensere og smalere bukser, men også glamour eller en rocka stil for de som ønsker dette. Forutenom trendene finner du alltid de klassiske plaggene.

Mannens ønske

Det er ingen hemmelighet at de fleste menn blir svette av ordet shopping. De elsker derimot nye klær og vil også se stilige ut til høsten. Kjære mann, høstens gode nyhet er at du finner alt på ett sted. Solid på Maxi Sandnes har sko, jeans, finbukser, jakker, skjorter, dresser, gensere, t-skjorter med trykk og alt av tilbehør. Forventet tid på høstgarderoben kan være 15 minutter. 

Sko-himmelen

Hos Shoeday får du det beste av to verdener. Stilig design, bra priser og et stort utvalg. Du finner selskapssko, fine støvletter, fritidssko, praktiske sko – ja rett og slett alle sko for dame, herre og barn. Her er det bare å ta turen til skohimmelen hvor hver dag er Shoeday – og ja, det er lov å komme hjem med flere par. 

En herlig handletur

Bare et stenkast fra sentrale Sandnes kan du handle i ro og fred og senke skuldrene fra hverdagens stress. Alle butikker er innen ett minutts distanse. Husk at senteret åpner klokken ni og har 500 gratis parkeringsplasser. Da gjenstår det bare å ønske deg velkommen til en lettvint handel i over 40 butikker og en flott, moteriktig høst.

Tekst: Helene Stenhaug | Foto: Susan Jane McLinden