Hjem » Trondheim »  Eksklusivt på Den Grønne Brygge

Eksklusivt på Den Grønne Brygge

I Fjordgata ligger den gode, gamle butikken Falkanger Sko Den Grønne Brygge. Og den er ikke bare god og gammel, men eksklusiv og gammel. Den har et eksklusivt utvalg og i år fyller den hele 80 år!
Article image

Butikken ble startet i 1927 av Falkanger. Etter hvert har det blitt flere butikker, og i dag er Falkanger Sko den største privateide skoaktøren i Trondheim med i alt elleve butikker i Trondheim og en på Melhus. Falkanger eier også fire skobutikker på Lillehammer- og er medlem i EuroSko-kjeden, Nordens største sko-kjede med godt over 200 butikker i Norge.

Butikklederen på Den Grønne Brygge

Annete Stokdal er stolt av butikkens lange tradisjoner.
-Det er nok mange av Trondheims voksne befolkning som husker at de kjøpte sine barnesko på Den Grønne Brygge, og mange kommer igjen med sine barn, sier hun. Så raskt som samfunnet endrer seg, er det nesten en sjeldenhet å finne slike butikker. Og det ser ut til at god service og fagkunnskap har fulgt butikken hele veien.
Det kan Annete bekrefte - den enkelte kunde både forventer og får god service, fortsetter hun. Innerst inne i butikken har vi en hyggelig krok med god plass til å prøve sko i en rolig og behagelig atmosfære. Butikken gir også andre typer service til sine kunder. Mange har vel, for eksempel, opplevd å kjøpe seg et par nye sko, for så å angre på størrelsen etter at man kommer hjem. Dette er ikke et problem for den som har handlet på Den Grønne Brygge. Dersom skoen ikke er brukt og du har kvittering, har du 10 dagers angrefrist på ditt kjøp. Og skulle det være en feil på skoene, byttes de greit mot kvittering, evt. kan man få pengene tilbake.

Godt utvalg av kjente merkevarer

-Vi kan tilby våre kunder sko som blir lagt merke til, sier Annete. Butikken har et meget godt utvalg av kjente merkevarer til dame og herre: Peter Kaiser, Gabor, Pertti Palmroth, Høgl, Bubetti, Lloyd, Barker, Mephisto, Camel Active, Merrell, Ecco, Rohde, med flere.

Det er tid for støvletter! Og det er lenge siden utvalget har vært så stort som akkurat denne sesongen. På Den Grønne Brygge finner du eksklusive støvletter med matchende vesker. Dette gjelder både Peter Kaiser og Hispanitas. Ellers har butikken også et godt utvalg av andre merker.

For den som vil følge med på våre kampanjer, kan det være lurt å gå inn på nettsiden og orientere seg litt før man går til butikken. Nå har Den Grønne Brygge flere moteriktige selskapssko til hyggelige førjulspriser og tar man turen hit, kan det hende man får gjort flere av sine innkjøp i en og samme butikk!

Tekst: Liv Ohnstad  Foto: IN Magasinet