Interiør & design »  Design deres personlige ringer fra sofakroken

Design deres personlige ringer fra sofakroken

Det er mange måter å vise sin kjærlighet på, hos gullsmedmesteren på Amfi Roseby i Molde finner du den mest varige måten, nemlig ringene! Som en del av landets mest anerkjente gullsmedgruppe gir også gullsmed Hansen deg muligheten til å designe din helt spesielle ring ved hjelp av et unikt online bestillingssystem.
– Konseptet ”Lykkeringene” er en kjempesuksess, sier innehaver og gullsmedmester Åge Hansen. Her kan du bokstavlig talt sitte i sofakroken og designe din egen ring! Med godt verktøy, kyndig hjelp og veiledning er alt mulig. Man kan velge mellom et uendelig antall kombinasjoner av gullfarger, profiler, overflater, mønster, gravering og diamanter. Vi bistår også med vår ekspertise i butikken, sier Hansen, som selv er utdannet gullsmedmester og har over 25 års fartstid og erfaring i bransjen. Hansen trekker fram Rosè gullet som sin favorittfarge

– Den er elegant, gyllen og varm i fargen. Med andre ord en meget romantisk ring! Ringene er jo nettopp symbolet på ekte og varig kjærlighet. Stadig flere er på jakt etter det personlige, noe som gjelder både gifteringer og smykker generelt.

– Mange vil ha noe unikt, sier Hansen, som synes det både er artig og inspirerende å få være med på utformingen av spesielle ringer og smykker ingen har maken til. Felles for hele Lykkeringkolleksjonen er det gjennomførte håndverket og den høye kvaliteten, sier gullsmeden. Her blandes romantisk nostalgi med moderne stil, noe som gir kunden smykker med særpreg og ny tidløshet. Heldigvis er det nok å være rik på kjærlighet – for du bestemmer selv hvor mye du vil investere i akkurat din lykkering. Lykkeringkonseptet har altså stor spennvidde både når det gjelder pris og design.

Den perfekte morgengaven

Når det gjelder morgengaven er diamanter alltid en sikker vinner. Alliansekolleksjonen er veldig populær, sier Hansen. Det samme gjelder Mestergulls andre diamantmodeller.
Mestergull består, som ordet tilsier, av Mestere i gullsmedfaget. Faglig styrke, lokal forankring, stadig oppdatering og utveksling av erfaring gullsmedmestrene i mellom, er noen av de fremtredende kjennetegnene til denne gullsmedgruppen. Gullsmed Hansen er den eneste i Romsdal og Nordmøre som er del av denne alliansen med over 50 butikker spredt over hele landet.

Roseby – senteret med ordentlig gullsmed

– Vi har vårt eget innkjøpsapparat bestående av et team sammensatt av profesjonelle innkjøpere og gullsmedmestere. Mestergull har i tillegg delegasjoner på alle de store og aktuelle messer og utstillinger rundt omkring i verden. – Vi er svært bevisst på å presentere de siste trendene i vårt sortement, i tillegg er de mest aktuelle merkevarene representert i våre butikker. Vi, som din lokale Mestergull representant i Romsdal og Nordmøre, ønsker at du som kunde skal få best mulig faglig hjelp, råd og veiledning.

Mestergull Einar Hansen er med sin strategiske plassering et verdifullt og kjærkomment innslag på Amfi Roseby. Dette er i tråd med dagens trend om at det skal tilbys flere varierte tilbud og handleopplevelser enn bare billigkjeder på landets mange kjøpesentere. – Roseby har faktisk ligget i forkant her, mener Hansen som i tillegg til sin fullsortiments gullsmedbutikk også har et fullt utrustet gullsmedverksted på bakrommet.

–Du kan være trygg på din varige kjærlighetsinvestering, ved å ha oss med kjærlighet til vårt yrke med på laget, avslutter Hansen med et smil.

Tekst: Lena Nerland
Foto: Mestergull