Hjem » Bergen »  Den store julegavebutikken i Marken

Den store julegavebutikken i Marken

Er du på jakt etter julegaver som gleder mor, datter, svigermor, venninne eller en god kollega er sjansen stor for at du finner den hos Drømmehuset i Marken.

Etter bare halvannet år, har interiørbutikken Drømmehuset i Marken fått et meget godt fotfeste i Bergen. Butikken som ligger i hjertet av Bergen sentrum, har på kort tid fått mange interiørinteresserte hjerter til å ta turen innom Marken hver gang de er i byen. Innehaver Anita Høyen Haug, som forlot topplederjobben i et større ingeniørselskap, angrer ikke på at hun fullstendig byttet bransje, og åpnet gave og interiørbutikk. Akkurat nå er butikken fylt til randen med nyheter og julevarer.

Article image

Gode støttespillere og god stemning

Det første som møter deg når du kommer inn i Drømmehuset, er peis fylt med levende lys, fin musikk, god stemning – og ikke minst hyggelig service. Innehaver Anita Høyen Haug smiler fra øre til øre, hun har laget sin egen drømmejobb til glede for alle interiørinteresserte i hele Bergen. Selv om det tar all hennes tid å drive business, mener hun det det er spennende, inspirerende og en befrielse og drive Drømmehuset. 
– Et stort steg å ta, men for en fantastisk opplevelse dette har vært. Jeg har aldri vært så stolt av jobben min som jeg er i dag. Ingenting av dette hadde vært mulig uten gode støttespillere, så mann og barn blir involvert i driften enten de liker det eller ei. Jeg har også fått med meg to utrolige dyktige damer. Gitte Nyquist som er salgssjef og Marte Brudvik Edvardsen som jobber i helger og ekstra når det trengs. De er alfa & omega for den suksessen vi har hatt, forteller den ivrige og engasjerte innehaveren.

Article image

Lene Bjerre Design

Hvis du er ute etter en naturlig og dempet jule-kolleksjon som simpelthen tar pusten fra deg så kan vi anbefale deg å satse på det danske designet fra Lene Bjerre Design. Kombinasjonen av rustikke, delikate og feminine elementer vekker sansene dine og det blir ikke særlig vanskelig å komme inn i julestemning av disse fantastiske håndlagede produktene fra Danmark. 
– Vi er blitt den store Lene Bjerre butikken i Bergen. Vi driver også i disse dager og lanserer Norges første rene Lene Bjerre nettbutikk. Dette er vi utrolig stolte over, og det en stor nasjonal satsing vi gjør her. Mange har etterlyst en ren Lene Bjerre shop, og nå får de endelig det, forteller Drømmehusets innehaver Anita Høyen Haug. 
Besøk www.lenebjerreshop.no for å se den nye nettbutikken. 

Tekst: Kristin Kjeilen Ukvitne | Foto: Tor Erik Mathiesen & Lene Bjerre

Følg IN magasinet på Facebook