Mat & drikke »  Cocktails ved sjøsiden

Cocktails ved sjøsiden

Cocktailbaren Vinsj finner du nede ved havna i Molde. Dette er stedet hvor du kan kose deg med cocktaildrinker.
Hos Vinsj får du byens beste cocktails og drinker, mikset av de beste bartenderne. Vinsj er det perfekte møtestedet for folk fra 20 år og oppover som vil treffes over en drink i en koselig og intim atmosfære. Baren har nydelig utsikt mot havet og fjellene, og har et moderne preg med trendy og trivelig interiør. På veggene henger malerier fra lokale kunstnere.

Lunsj og havutsikt

På dagtid serveres hjemmelagde lunsjretter som hamburgere og sandwicher med forskjellig pålegg, salater og andre enkle småretter. Her kan du også slappe av med en god kopp kaffe fra stedets egen kaffebar.

Populære drinker

Enkelte lørdager leier Vinsj inn dj som lager show, ellers er det alltid bakgrunnsmusikk i baren.

– Vi er først og fremst et sosialt møtested for folk i byen som vil kose seg med en drink og ta en prat med folk, sier innehaver Heddi.

Han forteller at de mest populære drinkene for tiden er Daiquris.
Men Vinsj har det meste av alle typer cocktails. Hver onsdag er det quiz, og etter sommeren starter sushi og tapasaftenen opp igjen som går fast hvert fredag og lørdag gjennom året.

Vinsj er åpent fra klokken 11. 00 til 23.00 mandag, tirsdag og torsdag. På onsdager holder cocktailbaren til 02.00. Fredag og lørdag kan du imidlertid nyte byens beste cocktails og sosialt samvær til klokken 03.00.

Tekst: Berith Eva Lamøy
Foto: Vinsj