Hjem » Reiser & opplevelser »  Tellus rammer inn ferien

Tellus rammer inn ferien

Tellus Trondheim har skiftet navn fra Namsen Auto, men ligger fortsatt i landlige omgivelser på Øysand litt sør for Trondheim. Her er det stort utvalg av brukte og nye campingvogner og bobiler, bredt nok til å dekke hva som helst av behov innen campingliv eller hvor hen du måtte reise. Nå har sesongen startet og Tellus stiller opp.

Inmagasinet tok en prat med tre av Tellus` ansatte for å høre om butikken fra forskjellige vinkler; verksted, salg og reklamasjon. Ørjan på salg forteller at nå er sesongen i gang og salget har tatt seg opp etter en litt stille vinter. –Coronaen satte en brems  på produksjon av biler og vogner, det ble vanskelig å skaffe deler, men salget var ikke så dårlig likevel,folk trengte norgesferie mer enn noen gang. Man skulle tro at de som hadde kjøpt campingvogner og bobiler i denne perioden ville selge nå, men de vil heller oppgradere.  Nå, hvor renta stiger og man kan bli skremt av det som skjer i verden, skulle man tro at folk ikke kjøper,men norgesferie er stadig vekk det billigste alternativet. –Tellus som kjede har en veldig fleksibel kjøpsordning, du kan kjøpe en bobil et annet sted i landet og hente den hos oss. I alt har vi nitten butikker rundt om, helt fra Grong til langt sør. Salget av familievogner har gått opp i det siste og det kommer til å bli rift  om de brukte etter hvert. Typisk er det par som kjøper bobiler og familier går for vogner. Her kommer vi med tilbud med stort spenn i pris, størrelse og fasiliteter. På topp med tysk ingeninørkunst med Hymer Masterline til 2,5 mill som vi selger godt av og til Adria sitt tilbud til fiskeren som trenger noe enklere ved elvekanten, Adria Action. Det er Adria sine vogner som selger best, alt fra de små enkle til de store som kan stå permanent på Oppdal. Ellers ligger Kabe sine vogner og biler foran de andre med mer utstyr og vogner til hele året. Solid håndverk fra Sverige dette. Det er jo investering for folk dette og mange vil gå for å kjøpe brukt, noe som er helt trygt hos oss og litt billigere enn å kjøpe nytt. Vi har opp til seks års garanti hvor vi dekker reparasjon av  skader på de aller fleste avdelinger i landet. Dette gjør oss til et veldig trygt sted å handle.

Svein Roger Nordbakk

Trygt i Norge

Dag Erik er garantiansvarlig på Tellus og forteller at det er trygt å handle i butikken her og det er trygt å kjøre land og strand rundt i Norge med biler og vogner siden det er så mange avdelinger, 17 totalt. I 2021 kjøpte Tellus opp flere mindre forretninger som så er blitt det nettverket som i dag utgjør bedriften. På disses verkstedene tas alt av reparasjoner og i tillegg kan folk ringe opp og få reparatører til bil eller vogn som trenger å fikses annet sted enn verksted. –Det sies jo at hus er kjøp nummer en og så er bobil eller campingvogn nummer to og vi i Tellus gjør alt vi kan for å imøtekomme dette kjøpet med trygg forsikring,gode og mange verksteder og en opplæring i håndtering av bobil eller campingvogn. Dette er ikke komplisert, det er mange gamle som kjøper bil eller vogn hos oss og mestrer det godt.

God på service

Verksmester Ole Johnny sier at verkstedet utfører service, vedlikehold og montering av tilleggsutstyr på Bobiler og Campingvogner. I tillegg utføres alle typer karosserireparasjoner på bobiler og campingvogner og de er også tilknyttet Bilxtra kjedens bilverksted, slik at de også utfører service og vedlikehold og reparasjon på personbiler og varebiler.
–Vi er et godkjent kontrollorgan for statens vegvesen slik at vi utfører EU-kontroll  på bobiler, personbiler og Tempo 100 på campingvogner.  Arbeidsmengden på verkstedet er jevnt hele året, både sommer og vinter. Vi er også et verksted og ettermarked for alle Tellus forhandlere som måtte trenge det. I tillegg er vi behjelpelig med vedlikehold og reparasjoner, montering for andre bobilforhandlere og kunder også.

Tellus Trondheim har særs flinke, dedikerte og hyggelige fagfolk som kommer deg som kunde i møte med sine tilbud og sin innsikt i behov du kunne ha. Finner du ut at den bobilen du vil ha er på Tellus i Ålesund sendes den til Tellus Trondheim og du kan dra på tur hvor du måtte ønske.

Verksmester Ole Johnny Krokstad til venstre og Dag Erik Ystad, reklamasjonsansvarlig til høyre.

Fakta:
Tellus ble etablert i 2021 av ni erfarne leverandører og forhandlere av bobiler og campingvogner, som gikk sammen for å skape et ledende tilbud i Norge. 
Tellus jobber for å tilrettelegge for gode opplevelser på veien, i bobilen og campingvognen. Tellus er et godkjent kontrollorgan for Statens Vegvesen. 

  • Adresse: Øysandvegen 239, 7224 Øysand
  • Telefon: 405 63 999
  • E-post: trondheim@tellus.no 
  • Webside: trondheim.tellus.no
  • Facebook: facebook.com/namsenautotrondheim


Tekst og foto: Aron Nørstebø