Portretter »  Kristian Valen endelig tilbake i Kristiansand!

Kristian Valen endelig tilbake i Kristiansand!

I sin nye forestilling skryter Kristian Valen av å være raskere enn sitt eget beste, men i beste sørlandsstil tok det litt tid før den kritikerroste forestillingen fant veien til Kristiansand. Men når høsten endelig har senket seg i slutten av oktober, så kan man altså rømme inn på Agder Teater og oppleve Valens vannvittige univers.
Kristian Valen - Raskere enn sitt eget beste!Billettsalget går strykende og ekstraforestillinger er allerede lagt ut for salg, dette for å stagge de mange latterhungrige sørlendingene.
– Dette er utrolig morsomt, skratter en opplagt Kristian Valen.
– Jeg har alltid kost meg masse i Kristiansand og det ser ikke ut som om det kommer til å bli noe annerledes denne gangen.

Etter årevis med rykteflom, skandaler og diverse røverhistorier i media er Kristian Valen klar til å ta et latterlig oppgjør med seg selv og andre i media fra inn og utland.
Med forestillingen «Raskere enn sitt eget beste» får du oppleve hysteriske parodier slik bare Valen kan tolke kjente skikkelser, morsomme sangnumre, komikk og spontane innfall på scenen fra en av Norges mest folkekjære og populære humorister. Siden Kristiansand ligger Valens hjerte nærme, så skal man kanskje ikke se bort fra noen overraskelser?
– Nei, du skal ikke se bort fra at vi børster støv av noen populære karakterer, som har vært på besøk i Kristiansand tidligere, forteller Valen med et lurt glimt i øyekroken.

Kristian Valen - Raskere enn sitt eget beste!Denne høsten kan man også oppleve Kristian Valen på TV-skjermen igjen. På TVNorge kan du få oppleve «Valens Frokost-TV», frokost-TV med og for folk som synes det er relativt tidlig å stå opp om morgenen. For ordens skyld; programmet vil passe alle B-mennesker og går på kveldstid. I dette programmet vil man møte nye imitasjoner og parodier, samtidig som kjente og kjære imitasjoner også dukker opp.

Men nå er det altså show på Agder Teater som gjelder.
Forestillingen har blitt svært godt mottatt av landets anmeldere. Haugesunds Avis klinket til med terningkast seks, mens VG, Nettavisen og Rogalands Avis trillet den samme terningen til en femmer.


Så da gjenstår det bare å se hva lokalavisene og ikke minst publikum i Kristiansand mener.

Regien er ved Vemund Vik og med seg på scenen har Kristian Valen med seg musikerne Ole Morten Aagenæs og Egil Clausen.

Aktuell med «Kristian Valen – raskere enn sitt eget beste» på Agder Teater den 29. – 31. oktober.

Tekst & foto: Rune Viken/ Stand Up Norge AS