Hjem » Reiser & opplevelser »  Et hotell for deg

Et hotell for deg

Midt i hjertet av Oslo ligger Scandic Byporten. Nå er hotellet nyoppusset og perfekt for enhver gjest og anledning.

– Alle rommene og lobbyen er helt nyrenoverte. Vi har fått mange flere sengeplasser og lobbybaren har blitt et samlingspunkt, sier Jannicke Holmgreen Lorentzen, hotelldirektør ved Scandic Byporten.

Et felles samlingspunkt

Etter at lobbyen på hotellet ble totalt renovert har det blitt et populært samlingspunkt for både gjester og folk utenfra. Her kommer folk for å jobbe, slappe av eller ta seg en drink i en fin og avslappet atmosfære. 
– Det er ikke veldig stort, men veldig fint og intimt. Jeg tror dette er noe gjestene våre liker veldig godt, sier Lorentzen.

Uteservering

Etter oppussingen har hotellet fått en helt ny uteservering, for at gjestene skal kunne slappe av med noe godt å drikke i sommersolen. I lobbyen er det en dør som går ut til den store plassen hvor det er ordnet til med lounge-møbler, en parasoll og et lydanlegg som spiller behagelig musikk. Uteserveringen åpner hotellet så fort været tillater det og gjestene er intet annet enn kjempefornøyd med det. 
– Vi har fått veldig gode tilbakemeldinger på uteserveringen. Det blir som en liten oase midt i byen, hvor du kan sitte ute å nyte noe godt å drikke, men samtidig være på hotellet, sier hotelldirektøren. 
På hotellet er det alltid en bartender som kan tilby alt fra gode drinker med og uten alkohol, i tillegg til godt utvalg av øl på flaske, vin på glass og brus. Det skal være noe for enhver smak. Baren har selvfølgelig også godt utvalg av bar-snacks som chips og nøtter.

Treningsmuligheter hele døgnet

Enda en nyhet på Scandic Byporten er at hotellet har fått sitt eget treningsrom som gjestene fritt kan utnytte. Her tilbyr de alt fra sykler og tredemøller til vekter og slynger. Treningsrommet er åpent hele døgnet, så gjestene kan ta seg en treningsøkt akkurat når det skulle passe.

Et førstevalg for alle

– Vi er veldig opptatt av å se hvilke gjester vi har for å kunne tilrettelegge hotelloppholdet best mulig. Vi ønsker å være et førstevalg for alle, sier Lorentzen. 
Hotelldirektøren forteller at hotellet er et «midmarket segment hotell», men at fokuset til alle de ansatte er å gi gjestene god service. Gjestene som bor på Scandic Byporten skal føle at de får det lille ekstra og at de blir sett. 
– Du skal føle deg hjemme når du bor her, sier Lorentzen. 
Til tross for at hotellets beliggenhet er midt i Oslo sentrum er det stille på hotellet. At det ligger så sentralt er en fordel fordi det passer perfekt for alle typer gjester. Flytoget som går til og fra Gardemoen stopper like bortenfor, så du har muligheten til å komme deg fra Gardemoen og til hotellet tørrskodd. Alt av restauranter, kollektivtransport, butikker og kultur finner du rett utenfor hotellet, så dette er en bra beliggenhet for alle å bo. Om du så er på forretningsreise, vennetur, alene eller med familien bor du rett ved noe du interesserer deg for.

Personlig opphold

– Vi bruker mye tid på det personlige for gjestene våre. Vi ønsker at Scandic Byporten skal være et hjem for de når de besøker Oslo. Hotellet er i utgangspunktet ikke et stort barnehotell, men når det kommer barn hit gjør vi noe med det. Da ruller vi ut barnehjørnet vårt, setter vi opp barnepakker på rommet med en hilsen, godteri og tegnesaker og arrangerer events i lobbyen. Har barna det bra, får de voksne også det bra, sier Lorentzen. 
– Vi synes det er gøy å være kreative og strekker oss langt for å vise mye omsorg og kjærlighet, fordi vi bryr oss om gjestene våre. Kommer det gjester som skal ha en romantisk weekend her legger vi for eksempel roseblader på sengen og setter gjerne inn en flaske musserende vin. Vi har hatt gjester som feirer bursdagen sin på hotellet, så da har vi fylt rommet med ballonger før de sjekker inn.

Flere sengeplasser

Etter at hotellet ble nyrenovert har kapasiteten økt kraftig. Det er ikke blitt flere hotellrom, men mange flere sengeplasser. Grunnen til dette er at standardrommene har fått veggsenger. Veggsengene er køyesenger som du ikke kan se før du tar de ned. Dette passer perfekt for vennegjenger eller familier som skal være mange på rommet. 
– Her får du mye valuta for pengene. Alle rommene er freshe og nye, hotellet ligger så sentralt som du kan ønske deg og vi har et utrolig bra personale, smiler Lorentzen.

FAKTA: Scandic Byporten

Adresse: Byporten, Jernbanetorget 6, 0154 Oslo
Telefon: 23 15 55 00
Webside: www.scandichotels.no

Følg IN magasinet på Facebook