Hjem » Reiser & opplevelser »  Du tar ferie, Berg-Hansen ordner reisen

Du tar ferie, Berg-Hansen ordner reisen

Det å planlegge en hel reise, med alt hva det innebærer, kan være en tidkrevende og komplisert affære. Du skal finne det perfekte hotellrommet, transport skal ordnes og flypriser sammenlignes. La Berg-Hansens erfarne reiserådgivere ta seg av jobben.

– Du bruker frisør til å ta seg av sveisen, elektriker når du trenger hjelp til strømmen, så hvorfor ikke la Berg-Hansens profesjonelle reiserådgivere fikse reisen? sier reiserådgiver Jørgen Sollund i Berg-Hansen.
Berg-Hansens ansatte sitter inne med kompetanse du ikke kan surfe deg frem til på nettet. Reise er faget til Berg-Hansens reiserådgivere. De har kunnskap basert på mange års erfaring, noe som gjør dem i stand til i sette sammen reiser tilpasset mange behov og ulike interesser. 
– Mange reiser flere sammen og har like mange behov som de er reisende. Noen vil ha strand, andre shopping eller museum. Ved hjelp av reiserådgiver finner du de riktige destinasjonene og de riktige hotellene, hvor alle kan ha det hyggelig sammen på ferie, sier Sollund.

Enkelt og trygt

Reise er opplevelse, fornøyelse og avkobling. Det forutsetter at du er trygg på at reisen er satt sammen av noen med kompetanse og erfaring. Det handler også om å være trygg på at du blir tatt vare på, om noe uforutsett skulle skje.
– Du kan ringe oss 24 timer i døgnet. Vi ordner opp for deg, for eksempel ved forsinkelser som gjør at du ikke rekker flyet ditt. Vi fikser rett og slett problemet!
Med Berg-Hansen er du sikker på at flyene korresponderer og at lokaltransport tar deg sømløst til hotellet. De kan til og med guide deg frem til de beste lokale restaurantene, eller anbefale aktivitetene du ikke kan gå glipp av.

Ofte billigere

Du tror gjerne at det blir billigere om du gjør alt selv, om du søker deg frem til det som tilsynelatende er råbillige flybilletter. Men ofte er skuffelsen stor over sluttprisen når tilleggsskatter, avgifter, «tullegebyr» og forsikring er regnet med.
– Berg-Hansen har tariffkonsulenter som analyserer billettprising – et ganske komplekst system – og dobbeltsjekker billigst pris. Vi har flere eksempler på at Berg-Hansen har spart kunder for tusenvis av kroner, sier Sollund.
Det å planlegge ferie kan gjøres komplisert eller enkelt. Med bredt kontaktnettverk og kunnskap om destinasjoner verden, skreddersyr Berg-Hansen den perfekte reisen til familien, vennegjengen og jobben. Berg-Hansen gjør reiseplanlegging enkelt og trygt. Så du kan ta ferie.

Følg IN magasinet på Facebook