Hjem >  Vakre smykker til alle anledninger

Vakre smykker til alle anledninger

Enten du er på utkikk etter et vakkert smykke til deg selv eller som en gave til noen du er glad i er det vel verdt å ta turen innom Mestergull på Ski Storsenter. Her finner du et bredt utvalg flotte smykker fra anerkjente merker som Ole Lynggaard, Efva Attling, Viventy og Huldresølv. Med andre ord skal det godt gjøres å ikke finne det smykket du drømmer om!

Mestergull holder til i lyse og innbydende lokaler i andre etasje på Ski Storsenter. Her finner du smykker og gode gavetips til alle livets anledninger, fra dåp og konfirmasjonsgaver til frier- og gifteringer. Butikken kan friste med en rekke internasjonalt anerkjente merker og daglig leder Kristin H. Bakke røper at de akkurat nå har fått inn nye kolleksjoner fra de fleste av merkene de fører.
Blant annet fører Mestergull de ettertraktede smykkene fra danske Ole Lynggaard. – Ole Lynggaard er et stort merke både internasjonalt og her i Norge og vi har hatt det i 20 år nå. Det er et luksusmerke som gir oss mange drømmer og et fantastisk design. Ole Lynggaard er jo kjent for sine mange lekre fargesteiner og ikke minst et gjennomarbeidet design. De bruker kun steiner av god kvalitet og sluttresultatet blir utrolig elegant og flott, sier Kristin.

Nyheter fra Efva Attling

Et annet svært populært merke i forretningen på Ski Storsenter er Efva Attling og akkurat nå kan de skilte med flere nyheter fra det svenske merket. 
– Efva Attling er kjent for å hente inspirasjon til smykkene sine fra hendelser i sitt eget liv, slik at flere av smykkene hennes har en historie bak seg. Mini kolleksjonen med tynne armbånd som kan kombineres flere sammen eller brukes sammen med en flott klokke er veldig populær. Disse armbåndene passer også godt inn i trendbildet denne sommeren. Nytt for våren er ørepynt i samme kolleksjon. I tillegg er Butterfly kolleksjonen i gull som kom før jul en bestselger. 
Mestergull fører også de flotte sølvsmykkene fra Georg Jensen og merket Viventy med lekre smykker designet med tanke på de litt voksne damene. I forretningen finner du dessuten smykker fra Michael Kors som er et merke som er like populært blant alle aldersgrupper. 
– Vi har også det norske merket Huldresølv som har blitt veldig godt mottatt. Smykkene er produsert i Norge noe vi synes er ekstra hyggelig.

Diamanter i alle fasonger

Diamanter står høyt på manges ønskeliste og Mestergull kan friste med et stort utvalg diamanter i alle størrelser og varianter. Vår og sommer er dessuten høysesong for bryllup og de har også et stort utvalg gifteringer. Særlig er det mange som ønsker seg gifteringer fra Mestergulls eget konsept Lykkeringene. Her har brudeparet nemlig muligheten til å sette sitt personlige preg på ringene med en rekke valgmuligheter fra overflate og mønster til farge og diamanter. – Det har lenge vært populært med en eller flere diamanter i gifteringen til damene og nå velger stadig flere også en diamant i mannens ring, men da helst på innsiden. For eksempel kan vi frese ut et hjerte på innsiden hvor vi så fatter en diamant. Dermed får man et flott symbol som bare «de to» kjenner til. Våren og sommeren er en travel tid for oss, med mange konfirmasjoner og bryllup. Vi har bunadssølv både til Follobunaden og bunader til resten av landet. Vi monterer også bunadsbelter.

Spesialdesigner smykker

Mestergull har holdt til på Ski Storsenter i 20 år og det er tydelig at de nyter stor respekt i området. Blant annet får de ofte spesialoppdrag fra kunder som ønsker seg et helt unikt smykke. Har du et gammelt smykke du har arvet som har stor affeksjonsverdi, men som ikke blir brukt fordi det er slitt eller har et litt utdatert design er dette en perfekt mulighet for å få laget et nytt smykke med de opprinnelige steinene. 
– Vi synes det er utrolig morsomt med spesialoppdrag. Blant annet har vi nettopp designet en fantastisk herrering. I utgangspunktet hadde vi en stor rød stein som var formgivende for resten av designet med løvehoder på hver side av steinen. Det ble en helt unik ring som det kun finnes en av og kunden ble svært fornøyd. Det er gøy med spesialoppdrag og det sier litt om at vi har tillitt i markedet, noe vi setter stor pris på, avslutter Kristin og ønsker alle hjertelig velkommen til Mestergull på Ski Storsenter!

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Mona Gullstein & Mestergull Ski Storsenter

Følg IN magasinet på Facebook