Mat & drikke »  Stedet med smaker

Stedet med smaker

Hos Den Gode Smak får du spennende gourmetmat fra Baskerland i Sør-Frankrike til ekte norsk gårdsmat.
Du kan velge mellom svinepate, andelever, chutney, samt mye forskjellig hjemmelaget syltetøy og gele (helt uten tilsetningsstoffer), ekte gårdsmat eller ”kortreismat” som det også kalles, bestående av ulike oster, spekemat, syltetøy og lefser som er produsert på gårder. Den Gode Smak selger steinbakt brød som er bakt på et lokalt bakeri i Isfjorden. Blant brødene får du sydhavsbrød med oliven og soltørket tomat. Den Gode Smak lager gjerne en brødskive med godt pålegg fra butikken som spennende oster, spekemat og annet snadder.

Gourmetmat og kaffebar

Nå har det kommet en ekte Barista til byen. I vår åpnet nemlig Den Gode Smak sin en egen kaffebar. Velg mellom kaffe i alle verdens former og varianter. Her får du også kjøpt kaffe og te i løsvekt. Eller du kan få iste og iskaffe hvis du ønsker det. Den Gode Smak har is fra Kulinaris på Kolbotn, som smaker fortreffelig til en kopp kaffe. Fransk og belgisk sjokolade, eller lefse passer også godt til nykvernet kaffe.

Den Gode Smak har også nysmurte rundstykker og store ferske boller. Ta deg tid til en kopp te sammen med en tallerken med ost og kjeks, T-briks med ost. Eller hva med flybåren soltørket banan fra Colombia? Eksotisk, sunt - og godt som snacks.

Spennende smaker

Den Gode Smak fører også Ramsløk som er Norges svar på hvitløken. Denne urten smaker og brukes som hvitløk, men lukter ikke. Perfekt å bruke i kryddersmør. Den Gode Smak har også produkter fra Olivier & Co. Dette er kvalitetsprodukter. Hos Den Gode Smak finner du balsamicoeddiikk, urtesalt og kjeks. I hyllene finner du også produkter fra Lilivo Norge som ekte olivenolje, balsamicoedikk og oliven. Da skulle det være noe for enhver smak.

Tekst: Berith Eva Lamøy
Foto: Kristin Pilskog