Hjem & fritid »  Opplev nye Suzuki SX4 S-Cross

Opplev nye Suzuki SX4 S-Cross

Som forhandler av hele fire bilmerker kan RSA Bil Romerike friste med nyheter både titt og ofte. Akkurat nå er det uten tvil den nye Suzuki SX4 S-Cross som er mest i vinden og i bilanlegget på Skjetten kan du selv oppleve den. Her finner du også den tøffe Arctic Truck utgaven av den populære pick-upen Isuzu D-max!

RSA Bil Romerike holder til i Hvamsvingen på Skjetten, like i nærheten av Olavsgaard. Som forhandler av både Fiat, Suzuki, Alfa Romeo og Isuzu kan de alltid friste med et bredt utvalg av både nye og brukte biler, i tillegg til verksted og delelager for de fire merkene.
– Vi har holdt til her i over ti år, og etter at vi utvidet for noen år siden har vi nå flesteparten av de brukte bilene inne. Frem til 2007 var vi bare forhandlere for Suzuki og dette er et merke som fremdeles er like populært. I 2007 utvidet vi med Isuzu og i 2009 med Fiat, før vi i 2010 også ble forhandlere av Alfa Romeo, forteller daglig leder Mads Hexeberg.
Det var mange som hadde høye forventninger når Suzuki lanserte sin nye crossover Suzuki SX4 S-Cross i oktober. Og populariteten blant både bilkjøpere og motorpresse tyder på at forventningene ble oppfylt.
– Suzuki SX4 S-Cross er en bil som har solgt veldig bra siden den ble lansert, og frem til nå har vi solgt mellom 35-40 biler her hos oss. Den har en svært bra pris i sin klasse, og man får mye bil og utstyr for pengene.

Klassens største bagasjerom

Den nye S-Cross kommer med et bredt utvalg ekstrautstyr slik at du kan få akkurat din drømmebil. Blant annet har man mulighet til å kombinere automatgir og firehjulstrekk, en kombinasjon som er svært populær blant norske bilkjøpere. Og firehjulstrekk er noe man har glede av hele året, ikke bare når man skal opp den bratte bakken til hytta. Suzuki SX4 S-Cross er en flott mellomklassebil, og lengden på 4,3 meter gjør den like velegnet til kjøring i byen som landeveiskjøring. I tillegg kan den skilte med klassens største bagasjerom på hele 430 liter.
– Nye S-Cross har mye bra omtale i motorpressen, og gjort det bra i alle tester. Den er også en svært trygg familiebil og ble best i sin klasse i EuroNCAP testen.
RSA Bil Romerike er også forhandler av pick-up fra Isuzi og har modellen Isuzi D-max om er en av de mest solgte pick-upene på markedet.
– D-max har akkurat fått hengervekt på 3,5 tonn, noe som er best i klassen. Dette er en bil det er mye etterspørsel etter både blant privatpersoner og firma. Nå har Isuzu dessuten gjort en satsning sammen med Arctic Trucks hvor D-max har blitt bygget om med blant annet større hjul noe som gir enda høyere bakkeklaring. Den koster ikke så mye mer enn en vanlig Isuzu og har blitt veldig populær. Allerede første dagen vi plasserte ut demonstrasjonsbilen utenfor her så kom de første interesserte inn. D-max er utrolig fin som Arctic Truck og personlig synes jeg den er veldig tøff i forhold til konkurrentene, men det er det selvfølgelig opp til hver enkelt å bedømme, avslutter Mads med et smil.

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Mona Gullstein & Suzuki

Følg IN magasinet på Facebook