Hjem » Asker&Bærum »  Norges mest populære elbil med facelift

Norges mest populære elbil med facelift

Da den hel-elektriske versjonen av Norges mest solgte bilmodell Golf kom med facelift var det mange som hadde ventet i spenning. I april rullet den første nye e-Golfen ut på norske veier og det at den kom med oppgradert batteripakke gjør det at flere nå kan nå helt frem til hytta med elbil. Hos Møller Bil Asker og Bærum er etterspørselen stor!

Nye e-Golf har fått ny og mer moderne design, i tillegg har den nå et enda høyere nivå på standardutstyret.

Det er ingen tvil om at elbiler er svært populære her til lands og Volkswagen sin nye e-Golf i en oppgradert versjon har blitt svært populær. 
– Den nye utgaven av e-Golf har blant annet en oppgradert batteripakke med en rekkevidde på inntil 300 km. Dette gir et mye større bruksområde og man slipper den berømte rekkeviddeangsten. Med den nye batteripakken når man fint frem til hytta, sier salgssjef Birgit Jensen hos Møller Bil Asker og Bærum.

Ny og moderne design

2017 blir et spennende år for Møller Bil Asker og Bærum med en rekke nye lanseringer fra Volkswagen. Men den nylige lanserte e-Golfen var nok den flest ventet på. Den har høstet gode kritiker i internasjonal motorpresse og Birgit er svært glad for å endelig ha den i butikken. 
– Nye e-Golf har fått ny og mer moderne design, i tillegg har den nå et enda høyere nivå på standardutstyret. Vi har merket stor pågang etter at vi åpnet for forhåndsbestillinger og tror den vil bli svært populær. Den vil ha en startpris på 307 700,- med standardutstyr som adaptive cruise control, DAB+ radio, nytt infotainmentsystem med navigasjon og 9,2" skjerm og parkeringssensorer både foran og bak.
Det er ikke bare e-Golf i Golf-familien som kommer i ny versjon denne våren. Faktisk vil alle Golf-modellene få en facelift. Den nye Golf med bensin- eller dieselmotor har også ankommet Møller Bil Asker og Bærum.

Helt på tampen av året kommer Volkswagen også med en ny SUV, Tiguan Allspace. Dette vil være en større og lengre versjon av dagens Tiguan.

Volkswagen Arteon – ny premiummodell

Volkswagen har flere nyheter å friste med i år og allerede i juni kommer den tyske bilprodusenten med en splitter ny premiummodell, Volkswagen Arteon. Den nye GT-bilen blir merkets mest eksklusive modell. 
– Vi åpner for bestillinger på nye Arteon i april, men allerede at dette er en bil som appellerer til kundene. Den har et sporty design, praktiske løsninger og høy komfort. Arteon leveres med både bensin- og dieselmotorer fra 150 hk til 280 hk. Kupédesignet gjør at den har mer plass og er mer fleksibel enn for eksempel en tradisjonell Sedan. Arteon vil ligge i segmentet over Passat og vi ser for oss at alle de som ergrer seg litt over at de må kjøre stasjonsvogn nå heller vil velge Arteon. Den appellerer til en litt annen kundegruppe enn tradisjonell Passat stasjonsvogn. Med Arteon håper dessuten Volkswagen å ta markedsandeler fra andre premiummerker som Audi, BMW og Mercedes.
Helt på tampen av året kommer Volkswagen også med en ny SUV, Tiguan Allspace. Dette vil være en større og lengre versjon av dagens Tiguan. 
– Tiguan Allspace leveres med syv seter som standard. Den vil bli en brobygger mellom Tiguan som er en forholdsvis liten SUV og Touareg som er den største SUV›en i Volkswagens portefølje.
Nye Tiguan Allspace er 21,5 cm lengre enn vanlig Tiguan, noe som gir plass til en tredje seterad. Legger du ned de bakre setene og skyver den midtre seteraden frem vil du få et bagasjerom på hele 700 liter. 
– Mange som tidligere har vært avhengige av å kjøpe flerbruksbil for å få med seg det de trenger kan nå isteden kjøpe Tiguan Allspace. Den egner seg dessuten svært godt for norske forhold og kommer med automatgir og firehjulstrekk som standard. Vi forventer å få de første bilene i slutten av 2017 og har allerede åpnet for reservasjoner for de som ønsker å sikre seg tidlig produksjonsplass og være blant de første som får bilen i Norge. 2017 blir et lanseringsår for Volkswagen og vi gleder oss til å vise frem alle de nye modellene, avslutter Birgit og ønsker alle velkommen til Møller Asker og Bærum for en hyggelig bilprat!

Tekst & foto: Mona Gullstein
 

Følg IN magasinet på Facebook