Hjem & fritid »  Minner for livet

Minner for livet

Både livets små og store øyeblikk fortjener å bli husket. De tre dyktige fotografene hos Strømmenfotografene foreviger alt fra de store hendelsene som bryllup og konfirmasjon til morsomme portretter av familien eller barna. Tar du turen innom deres studio i sentrum av Strømmen er du garantert vakre minner som vil vare livet ut!

Strømmenfotografene holder til i et lyst og hyggelig hjørnelokale i Stasjonsveien, sentralt beliggende i sentrum av Strømmen. Studioet er en del av fame Schrøder som kan skilte med lang historie innen fotografifaget, og som i dag har en rekke studioer landet rundt. Strømmenfotografene huser tre dyktige fotografer, Lene, Marianne og Ching, og tilbyr alt innen portrettfotografering fra brudepar og konfirmanter til portretter av nyfødte, barn, barselgrupper eller familieportretter. 
Sommeren er høytid for brylluper og for de fleste er bryllupsbildene blant det mest kjære de har. Hos Strømmenfotografene har de lang erfaring med fotografering av bryllup, og enten du avtaler fotografering i deres studio eller velger at en av deres fotografer skal være med hele dagen og fange de små øyeblikkene under vielsen og festen er du nærmest garantert et resultat du vil bli fornøyd med. – Vi fotograferer både inne og utendørs, men med været her til lands kan det være en større utfordring å ta bilder ute. Det er derfor litt sikrere å avtale time her i studioet, forteller de tre.

Spesiell stemning med brudepar i studio

- Noen ønsker tradisjonelle brudebilder, mens andre ønsker noe litt annerledes. Særlig de som gifter seg for andre gang vil gjerne ha litt morsommere bilder enn de klassiske portrettene. Vi er alltid fleksible og ser an hva brudeparet selv ønsker. Alle er ikke like komfortable foran kamera og vi er opptatt av å få alle til å slappe av og kose seg ved å gjøre det hele personlig og behagelig. Det er en dag som paret gjerne har ventet lenge på, og ofte er fotografering den første anledningen de har til å snakke sammen på tomannshånd etter vielsen. Vi serverer en velkomstdrink, litt sjokolade og jordbær, og det er alltid en spesiell stemning i studio når vi har brudepar her. Har man noen spesielle ønsker er det dessuten mulig å ta med eksempelbilder fra for eksempel magasiner, og det kan ofte være fint med rekvisitter som parasoll, stokk eller flosshatt. 
De tre fotografene røper også at de siste årene har det blitt mer og mer populært for kona å ta portrettbilder til morgengaven til sin nye ektemann. Med et smakfullt bilde av kona som bare er til mannen er man garantert en personlig gave, og man har mange muligheter både når det kommer til bildestørrelse og innramming. – Dette har blitt en populær gave fra kvinner, men vi har ennå ikke hatt en mann som har gjort det så det venter vi på, sier de med et smil.

Portretter av barna

Mens det tidligere var vanlig at man bare gikk til fotografen ved store anledninger, har det med de mulighetene man har med digitale løsninger blitt en lavere terskel for en tur til fotografen og man har blant annet mulighet til å forevige ulike stadier av barnas utvikling. Hver tirsdag har dessuten Strømmenfotograferne drop-in fotografering for gravide. – Ikke bare får man dokumentert dette viktige stadiet i livet, men man får også muligheten til å se hvordan vi tar bilder. I tillegg får man et gavekort til babyen, og mange velger å avtale en ny time til nyfødtfotografering. Portretter av nyfødte har blitt kjempepopulært, og vi anbefaler at man avtaler en time innen ti dager etter at babyen kommer. Mens de er så små sover de fremdeles mye, og det er enklere å posere de. 
Nå har Strømmenfotografene også et spesielt tilbud til barselgrupper med gratis fotografering av barselgruppen og morsomme t-skjorter til de minste. Stadig flere velger dessuten å forevige hele storfamilien sammen, noe som ikke minst er en perfekt gave til besteforeldre. Man har dessuten en rekke valg i forhold til presentasjonen av bildene etterpå, fra album eller innrammede bilder til lerreter eller laminerte fotografier. Er man ikke glad i å ha mange store bilder på veggen kan man for eksempel velge en hyggelig collage, og med de mange valgmulighetene vil du garantert finne en løsning som passer perfekt inn i akkurat ditt hjem! 

Tekst: Mona Gullstein

Følg IN magasinet på Facebook