Hjem & fritid »  Mazda CX-5 var Norges mest solgte SUV i 2013

Mazda CX-5 var Norges mest solgte SUV i 2013

Som representant for både Hyundai, Mazda og Opel kan Mobile Kjeller alltid friste med et bredt utvalg nye og brukte biler. Og tar du turen innom deres moderne bilanlegg kan du blant annet oppleve Mazda CX-5 som i 2013 var Norges mest solgte SUV!

Mobile Kjeller ble etablert i 2011 og har i dag 40 ansatte. De holder til i store og flotte lokaler sentralt beliggende i Jogstadveien på Kjeller, og her finner du alle de nye modellene fra Hyundai, Mazda og Opel.
– I tillegg har vi alltid et stort utvalg bruktbiler inne og vi har som mål å selge 900 nye og brukte biler i året, forteller daglig leder Stig Trygve Mundal.
– Ved siden av verksted for de merkene vi er forhandler for er vi også så heldige å ha egen skadeavdeling med et moderne lakkverksted, noe det er veldig få som har i samme bygg. Dermed kan vi tilby alle tjenester du trenger for et godt og enkelt bilhold, fra kjøp av bil til reparasjoner og oppretting av skader. Våre mekanikere er dessuten veldig gode på bytte og reparasjoner av ruter.
Mobile Kjeller er en del av Automobil AS som er en av Norges største bilforhandlergrupperinger.
– For vår del er det en ekstra sikkerhet å vite at vi er med i et konsern og dermed alltid har en trygg aktør i ryggen som støtter oss. Vi driver ut ifra en visjon som går på at vi bryr oss, og jobber for å at både kunder og ansatte alltid skal være fornøyde. Derfor strekker vi oss gjerne litt lengre og sørger blant annet for å holde kunder som har bilen inne til reparasjon oppdaterte om hvordan vi ligger an med reparasjonen av deres bil. Siden vi ligger veldig sentralt til med lett tilgjengelig kollektivtrafikk til Oslo er det mange som leverer bilen her om morgenen før de tar bussen inn til jobb i Oslo, og da tar vi gjerne en telefon i løpet av dagen slik at de vet når den kan hentes. Vi har også gode garantier på bruktbiler, noe som er med på å gjøre handelen tryggere enn om man kjøper bruktbil av en privatperson.

Suksesser fra Mazda

Som forhandler av tre merker kan Mobile Kjeller alltid friste med nyheter. De tre merkene Opel, Mazda og Hyundai utfyller dessuten hverandre, noe som gjør at alle kan finne akkurat sin drømmebil her uansett behov og prisklasse.
– Det er morsomt for oss med tre merker som alle står for noe positivt. Mazda har hatt stor suksess med sine nye modeller, både bestselgeren Mazda CX-5 som er Norges mest solgte SUV og den nye Mazda 3 som akkurat ble kåret til beste kjøp i VG med terningkast seks.
Mazda CX-5 er en kompakt SUV med firehjulsdrift og sporty design. Størrelsen gjør at den egner seg like godt til bykjøring som på landeveien, og et romslig interiør gjør at både sjåfør og passasjerer har god komfort. I tillegg har den lavt drivstofforbruk, og en bred utstyrsliste gjør at du kan tilpasse den slik at den passer perfekt til nettopp dine behov. Mazda har også opplevd stor suksess med den nye Mazda 3. Dette er en bil i kompaktklassen som har fått mye positiv omtale i motorpressen, og med en startpris fra 227 800,- får man mye bil for pengene.

Nytt modellprogram fra Opel

Hos Mobile Kjeller finner du også spennende nyheter fra Opel og Hyundai.
– Opel har nå kommet med et helt nytt modellprogram med nye priser som er svært konkurransedyktige. Og om kort tid vil vi få en Opel Astra med en 1,6 dieselmotor som vil ha en gunstig pris fra 229 900,- Fra Opel tilbyr vi i tillegg varebiler som dekker de fleste behov.
Hyundai er også et særdeles konkurransedyktig merke, som blant annet tilbyr syv års garanti på sine nye modeller. Bilmerket er dessuten hovedsponsor for fotball-VM i Brasil og vil i den forbindelse lansere en spesialutgave av Hyundai i30 som får navnet Brazil Edition. Med andre ord, det er vel verdt å ta turen innom Mobile Kjeller og ta de mange spennende modellene i nærmere øyesyn!

FAKTA: Mobile Kjeller

Her finner du Mobile Kjeller, Jogstadveien 9, 2007 Kjeller. Du kan også kontakte dem på tlf 64 83 78 70 eller epost post.kjeller@mobile.no.

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Mona Gullstein, Hyundai, Mazda & Opel