Kultur & underholdning »  Lovlig vestkanttagging

Lovlig vestkanttagging

Med en sprayboks i hver hånd kan man så vidt få øye på henne, godt kamuflert blant blomster og trær i sin bestemors hage på Bygdøy.

Vestkanttaggern

 ”Vestkant-tagger’n” kalles hun blant kjente. Men for en gang skyld er tagging topp, for det tagges på lerret. Og resultatet er fantasifullt, fargerikt og flott.Line Ivarson er kunstneren som forlot reklamebransjen og solgte bilen for å satse på seg selv.. Hobbyvirksomheten ble etter hvert så etterspurt og populær at hun måtte gjøre et valg, og hobbyen vant. Hun har utviklet en egen teknikk, der hun blant annet benytter seg av spraymaling.- Den mengden spray en gjennomsnitts tenåring bruker i håret daglig, bruker jeg heller på lerretet!”. Kunsten kreerer hun under åpen himmel i sin bestemors hage på Bygdøy.

Positiv energi

Her forsøker hun å fange opp lysets fargespill i skogen på en solrik dag. -  Marianne Auli er nudist. Jeg er nok mer naturist. Bildene er fargerike, og det er tydeligvis ingen vond barndom som uttrykkes.- Jeg maler bilder som gir meg positiv energi og håper det vil smitte over på iakttakeren. Farger er viktig, spesielt i Norge hvor vi har så begrenset tilgang på sommer og sol".  Etter mange timers ”hagearbeid” er ”taggingen”, eller kunsten hennes, nå klar for presentasjon på Odonata, i det tidligere kontrolltårnet på Fornebu i Gamle Snarøyveien 53.

Multikunstner

Fakta om Line Ivarson       
• Utdannet på Oslo Tegne-og maleskole og Westerdal’s Reklameskole
•  Ansatt i reklamebyrå i over 8 år.
• 34 år gammel, gift og småbarnsmor (to barn under 4 år).
• Har medvirket på en rekke kollektivutstillinger og har hatt flere separatutstillinger
• Har også bakgrunn som sangartist. Medvirket blant annet på barneplate med Kari Bremnes og Geirr Lystrup. Del av gruppen Floweryard som utga ”Morning Mist” i 2004
• Livnærer seg nå som kunstner.

Kunstutstilling fra 12.oktober til 4.desember
Hvor:  Odonata – det gamle kontrolltårnet på Fornebu
Når:  Vernissage 12.okt. kl 14. Åpningstider ellers: man-fre kl 10-15 og søn fra kl 11-18.