Hjem >  Kjøkkenet med høy kvalitet

Kjøkkenet med høy kvalitet

Man tilbringer mange timer på kjøkkenet, sammen eller alene. Vi lager og spiser mat, skaper minner og får tettere tilhørighet. Kanskje dette er det mest brukte rommet i hjemmet? I så fall bør det være et rom fylt med kvalitet, harmoni og glede – et rom du trives i og med.

Sigdal Kjøkken er opptatt av dette, at det skal være et kjøkken som skal bli godt brukt og som skal bli godt likt i hjemmet. Derfor lager de kjøkken med høy kvalitet, som holder standarden år etter år. 
    Det er noe spesielt over Sigdals signatur. Det skiller seg ut. De er moderne og stilrene, men allikevel har de en sjarmerende og tradisjonell følelse i håndverket. Nina Therese Oppedal, daglig leder i Studio Sigdal Fredrikstad, forteller at det er viktig for dem at det vises at det er et kjøkken designet med hjertet og som skal skape en god harmoni. Inframe modellene er et bevis på dette. Denne populære serien ble lansert i 2012. Kjøkkenene har flotte detaljer og skapene er innrammet som gamle plassbygde kjøkken.

Flere valgmuligheter

Hun forteller og viser Sigdals ulike modeller, som kan kombineres med ulike farger, benkeplater, skap og overflater. Det er en stor bredde i sortimentet, og mange muligheter. I tillegg kan alt «skreddersys». 
– Vi vil jo at kunden skal få det kjøkkenet de drømmer om, derfor er det viktig for oss å vise alle mulighetene, sier Nina. 
Videre opplyser hun om at uansett kjøkkenmodell, leveres samme hengsler og skuffeskinner, slik at kvaliteten alltid er ivaretatt. 
    Alle løsninger er praktiske og har høy brukervennlighet. De er designet slik at det skal være enkelt å lage mat, samt holde det ryddig og ha gode systemer i skuffer og skap. Og, det skal være et sted hvor man kan tilbringe tid sammen med familien og venner. Skape minner for livet.

Gjør jobben for deg – også kontrollmål

Service, faglig kunnskap og trygghet er viktig for de ansatte hos Studio Sigdal Fredrikstad. Derfor veileder de kunden gjennom hele prosessen. 
– Først setter vi oss ned sammen med de kommende kjøkkeneierne og snakker om deres ønsker for det nye kjøkkenet. Deretter drar vi faktisk hjem til kunden, for å ta kontrollmål. Dette gjør vi fordi vi ønsker at de skal føle seg trygge og for å kvalitetssikre arbeidet vårt, forteller daglig leder.
Videre forteller hun at etter at kontrollmål er tatt, setter de seg sammen igjen, for å planlegge prosessen videre. Når alt er klart, blir kjøkkenet levert til avtalt tid. Studio Sigdal Fredrikstad har egne montører og bistår gjerne kunden med å skaffe andre typer håndverkere, og kan styre hele fremdriften om det er ønske om det.
– Kundene våre blir tatt vare på fra start til slutt, det er vi veldig opptatt av, sier Nina.

Bad og garderobe

Sigdal er kjent for sine kvalitetskjøkken, men dette er ikke det eneste. De er også gode på bad – og garderobeløsninger. De ønsker å hjelpe kunden med å skape en helhet i hjemmet, med lik stil fra rom til rom, fra kjøkken til bad og garderobe. 

Tekst: Cathrina Mathisen | Bilder: Studio Sigdal Fredrikstad & Cathrina Mathisen

Følg IN magasinet på Facebook