Hjem >  Blir kveldsrestaurant

Blir kveldsrestaurant

Da Vista Bar & Brasserie åpnet i Kløverhuset for to år siden fulgte de åpningstidene til senteret, men dette blir det slutt på fra og med 18. september.

Har dere ikke planlagt julebordet enda? Vista er et ypperlig sted for små og store julebord.

Til nå har det vært en åpen løsning fra restauranten og ut til senteret sitt fellesareal. Ved hjelp av en skyvevegg og en ny heis kan gjestene komme seg direkte opp til restauranten fra gateplan på Strandkaien. På den måten kan de lage sine egne åpningstider og det er nå mulig å reservere bord etter klokken 21.00 i helgene.
– Vista har bygget seg opp som et fantastisk lunsjsted. Til høsten fortsetter arbeidet med å etablere Vista som en fullverdig kveldsrestaurant der gode matopplevelser står i fokus. Vista Bar & Brasseri har alle forutsetninger til det med dyktige ansatte og en fantastisk utsikt mot Bryggen, sier Vinjar Nygaard, markedsansvarlig på Kløverhuset.

Byens beste utsikt

Høsten 2012 åpnet restauranten i fjerde etasje på Kløverhuset og mange vil si at de har kapret byens beste utsikt. Med store vinduer får besøkende se Bryggen og Fløyen skinne i solnedgangen.
– Du kan sette deg i vinduet og nyte utsikten, mens du spiser god mat. Vi har også hyggelige priser i alle ledd, sier kjøkkensjef Ole Petter Stornes.
Nå som restauranten har kveldsåpent blir det mulig å reservere lokalet til julebord og andre festiviteter.

Endringer på menyen

Kjøkkensjef Stornes elsker å lage mat og er opptatt av at rettene skal både smake godt og se bra ut. Rettene består av ferske råvarer, kjøtt og grønnsakene av ypperste kvalitet. Vista har både kaker, salater, pastaretter, rekesmørbrød og kompliserte hovedretter.
– Menykonseptet vårt vil forandre seg og vi vil fokusere mer på middag og vin på kvelden. Det er mat som folk kjenner igjen og det kommer alltid noe nytt på menyen, sier Stornes.
Det satses på kveldstid og opp til fire kokker vil kokkelere helt til siste gjest har dratt hjem.

Tekst: Terese Torgersen | Foto: Kløverhuset & Rares Irimie

Lik IN magasinet på Facebook