Hjem >  Bli inspirert av Drømmekjøkkenet Lillestrøm

Bli inspirert av Drømmekjøkkenet Lillestrøm

I Lillestrøm finner du kjøkkenbutikken Drømmekjøkkenet som vant «Årets butikk 2015». De kan friste med en 330 m² stor utstilling med det siste innen kjøkken, bad og garderobe fra Drømmekjøkkenet / Ballingsløv.

I de inspirerende utstillingene kan du se Drømmekjøkkenets store utvalg og oppleve den høye kvaliteten. Du får samtidig mange innredningsideer til hjemnet ditt. Drømmekjøkkenet / Ballingsløv er fra Sverige og har gjentatte ganger blitt kåret til markedsledende innen kvalitet. Drømmekjøkkenet har nok en gang høynet standarden. Nå får du den aller siste teknikken på innsiden.

Nye skuffer

De har lansert skuffen «Drømmekjøkkenet Design Box 2.0». Skuffen er den dypeste på markedet og gir dermed ekstra oppbevaring, i tillegg er den helt lydløs. 
Deres nyeste skuffe har en rekke gjennomarbeidede løsninger som standard og er laget for å tåle mye slitasje. Det er ekte hverdagsglede. 
Hos Drømmekjøkkenet Lillestrøm etterstreber de alltid å gi deg den nyeste og beste løsningen til ditt kjøkken. De leverer de smarteste løsningene med stort fokus på kvalitet og tilpasningsdyktighet.

Finn ditt Drømmekjøkken!

Drømmekjøkkenet har et stort utvalg av kjøkkenmodeller – fra det helt enkle til det mer tradisjonelle og eksklusive. 
– Vi hjelper deg å finne løsninger som passer best i ditt hjem. Gjennom gratis og uforpliktende kundemøte, forteller salgs-leder Thy Le.
Deres dyktige og erfarne interiørdesignere tilbyr deg profesjonell rådgivning i alle ledd i prosessen ved kjøp av nytt kjøkken. 
– Vi tilbyr gratis kontrollmål når du kjøper kjøkken fra oss og du får også hjelp med montering og koordinering av håndverkere, avslutter Thy Le.

FAKTA: Drømmekjøkkenet Lillestrøm

Adresse: Stilverksveien 3, 2004 Lillestrøm.
Telefon: 22 32 84 84.
Epost: post@dklillestrom.no.
Web: www.drommekjokkenet.no.
Åpningstider: mandag - fredag 10-18, torsdag 10-20 & lørdag 10-15.