Hjem » Stavanger »  Av KULL blir det diamanter

Av KULL blir det diamanter

Det er som å komme inn i en egen verden når man går inn dørene hos mote- og interiørbutikken Kull på Tvedtsenteret, andre etasje Bygg B. Her kan man la skuldrene senke seg mens man rusler rundt og gleder seg over alle de lekre designskattene.

Mote- og interiørkonseptet Kull åpnet i november i fjor, og holder til i stilfulle og elegante lokaler i andre etasje på Tvedtsenteret. Her finner du klær, tilbehør og interiørartikler fra en rekke kjente merker, kort sagt alt hva et kvinnehjerte kan begjære. Både interiøret og vareutvalget har et eksklusivt preg i sort og hvitt, samtidig som det er en avslappende og imøtekommende atmosfære i butikken. Og det kommer ikke som noen overraskelse at de allerede har rukket å opparbeide seg en stor kundekrets fra både fjern og nær. 
– Vi ønsket å lage et konsept spesielt rettet mot senteret og de kundene som holder til i området, forteller innehaver Wenche Ydstebø. 
– På Facebook siden vår har vi dessuten tilhengere fra hele landet. Her skal det være rom for shoppingglede, og vi ønsker å gi alle en hyggelig opplevelse hvor kvalitet og service står i høysetet.

Article image

Eksklusive merker

Kull fører klær fra kjente merker som Riccovero, Mexx, Day, iiS, Sand, Marlene Birger, Edel Design og Ilse Jacobsen. Her finner du dessuten alt du trenger av tilbehør til antrekket, som sko fra Manas og Hispanitas og smykker fra Celine Engelstad og Snø. 
– Klærne vi fører er spesielt rettet mot forretningskvinner, og kvinner som er mote- og kvalitetsbevisste. Vi holder jo til på Forus med mye bank og oljerelaterte selskaper like i nærheten hvor det jobber mange kvinner som bruker mye drakt på jobb. 
 
Navnet Kull symboliserer det sorte og hvite konseptet, og det litt maskuline med dress. I tillegg er det jo fra kull vi får diamanter, sier butikksjef Keth Helen Bygberg med et smil. 
I en travel hverdag benytter man kanskje en kort lunsjpause til shopping, og da er vel ingenting bedre enn å finne både antrekk, noe til hjemmet og en spennende gave i en og samme butikk. Kull kan også by på et bredt utvalg flotte interiørartikler fra merker som By Nord, Ferm Living, Housedoctor, Polls Potten og Superstudio. 
– Folk i dag er veldig bevisste og oppdaterte på trender innen både mote og interiør. Mange har sett noe de ønsker seg i et interiørmagasin, og blir overrasket over å finne det her på Forus. Og siden vi ikke er en del av en kjede, kan vi ta inn det kundene spør etter. 
 
Hos Kull er de dessuten gjerne behjelpelige med visninger for bedrifter på kveldstid, og kan også bistå med komplette antrekk til messer og stands. Og med gratis parkering på taket til bygg B på Tvedtsenteret og lange åpningstider ligger alt til rette for en hyggelig shoppingopplevelse!
 
Tekst: Mona Gullstein | Foto: Mona Gullstein & Anita Brekke/Ghost Design