Hjem >  Trygghet og høyt kunnskapsnivå

Trygghet og høyt kunnskapsnivå

Norfloor Strømmen satser alt på å være behjelpelige med en trygg prosess, med høyt fagkunnskapsnivå,
og tilbyr kvalitet, service og et komplett bad.

– Vi jobber ikke mot pris, men mot kvalitet og service, sier Arild Hotvedt, avdelingsleder for Norfloor Strømmen.
– Vår målsetning er ikke å være billigst i markedet, men å være komplette. Vi ønsker å levere alt til bad fra våtromsplater, knotter og rengjøringsartikler til dusj og boblebad og alt du trenger innen fliser.
Norfloor kjeden dekker hele Norge, fra Kristiansand til så langt nord du kan komme. Norfloor Strømmen var opprinnelig en flisebutikk, startet opp i 1991, som ble kjøpt opp av Norfloor i fjor sommer. Nettopp pga. dette er Norfloor Strømmen den eneste av Norfloor butikkene som også er medlem av Baderingen. Baderingen er en innkjøpskjede mellom mange sentrale leverandører i VVS, bl.a. Aspen, Hafa og Victory Spa.
– Vi er konkurransedyktige på VVS-området, sier Hotvedt til IN magasinet.
Hotvedt har selv vært medeier av den tidligere flisebutikken, før de ble kjøpt opp av Norfloor, og nå er han avdelingsleder. Han er imøtekommende og hyggelig, og det går igjen hos de ansatte i Norfloor Strømmen.
Norfloor Strømmen selger også fliser fra andre leverandører, nettopp fordi de har vært egen butikk tidligere.
– Vi selger blant annet mer VVS produkter som baderomsinnredning. Alt fra kroker og knagger til boblebad og steamdusj. Alt fra smått til stort, sier Arild, og legger til at det ikke bare er til baderom flisene selges, men også til hall, terrasse, kjøkken, etc.
 

Mosaikkunst

Her er det stor variasjon i flisene. Forskjellige teksturer, størrelser, farger og mønstre. Leverandør Appiani, som leverer til Norfloor, produserer mosaikk og mosaikkunst. Du kan selv velge hva slags bilde du vil ha på veggen, og så lager de egenhendig bildet i mosaikk, i den størrelsen du vil ha det, og du kan selv bestemme hvor du vil plassere bildet. Norfloor Strømmen har en badeutstilling som viser nettopp denne mosaikkunsten, og her ser du bildet av en blomst på veggen i dusjen. Så her er det bare kreativiteten som setter grenser for hvor personlig du vil ha veggene dine, eller kanskje til og med gulvet?!

I tiden

Det er store formater som er in nå, sier Hotvedt, og viser fram fliser fra størrelsen 1x1 cm til 60x120 cm. Produktene er ikke alltid forenlige med det kunden vil ha, og Norfloor må hjelpe til med ekspertise.
– Gulvet må helle mot sluket i dusjen, og for at flisene skal ha denne funksjonelle løsningen, bruker vi som oftest mosaikk. Fliser kombinert med mosaikk er veldig populært og funksjonelt, forklarer Hotvedt.

Det går i lyse farger nå. Hvitt er mest populært, men folk vil også ha beige og andre trygge farger som de føler de kan leve lenge med, sier Hotvedt. I butikken er det mye hvitt og trygge, varme farger i utstillingene.
– Vi skifter ut noen utstillinger i løpet av året, for at kunden skal få idéer og et visuelt inntrykk av hvordan de kan få det. Vi følger tiden, og legger flisene opp på ordentlig vis i butikken. Besøkende får gode idéeer, og trives i den romslige butikken med vakre utstillinger.

Råe på design og alltid først

– Vi fokuserer på italienske produkter. Mange forbinder dette med kvalitetsprodukter, og dette ønsker vi å videreføre. Vi har gode og store leverandører fra Italia. De er råe på design, alltid først. Nå fokuserer og jobber Norfloorkjeden med å få inn italienske leverandører i VVS.
– Som også er best på design, sier Arild Hotvedt.

Trygghet og høyt kunnskapsnivå

Norfloor Strømmen sikter først og fremst på å gi kundene god service og god kvalitet. Av nettopp denne grunn har de ansatt gode medarbeidere, med høyt fag- og kunnskapsnivå, som har spesialisert seg innenfor forskjellige fag.
– Vi har blant annet en murermester, en som er dyktig på farger og fargesammensetning, og en som er utdannet innen VVS, sier Hotvedt til IN magasinet.
– Vi ønsker å tilstrebe en høy servicefaktor, og er behjelpelige med hele prosessen. Vi hjelper kundene med ideer og tilpasser kundens behov. Samtidig tilbyr vi kunnskap innenfor funksjonalitet og estetikk, samtidig som vi også kan anbefale trygge håndverkere, som vi videreformidler kontakten til. Vi ønsker å gi kundene våre trygghet i og gjennom hele prosessen, og vi opplever at dette er ytterst viktig for kundene våre, sier Hotvedt.
 

Rengjøring av fliser

Som de sikkert fleste med fliser har erfart, kan det til tider være vanskelig å få fugene mellom flisene ordentlige rene, og når IN magasinet spør Norfloor om anbefaling av rengjøringsmiddel, er det helt klart TD Rent som er best.
– Det rengjør fliser og fuger helt tilbake til originalutseendet, sier Hotvedt.

Tekst: Trine H. Kvalnes  Foto: Lin Kværnhaug