Mat & drikke »  Toppsesong for catering

Toppsesong for catering

I over 23 år har tusenvis av hamburgere blitt konsumert av sultne Narvikværinger hos Arild`s Grillbar. Og sulten ser ikke ut til å stilne. – Vi merker tydelig at Narvik er i ekspansjon. Bare på de siste to årene har vi hatt 35% økning i grillbaren. Mye mat går til bedrifter, forteller Arild Olsen, eier av Arild`s midt på torvet.
Article imageTo selskaper ligger under merkevaren Arild`s; grillbaren og catering.
Mens grillbaren har et jevnt sig hele året er det mai og nov/des som er toppsesongen for catering.
– Den store toppsesongen er julebordene i november og desember. Men nå er vi midt i oppkjøringen foran konfirmasjonssesongen og har mye å gjøre. Vi har også catering til bisettelser, årsmøter og f. eks klassetreff, sier en fornøyd Arild Olsen.
Article image
Arilds Catering tilbyr koldtbord, lunsjtallerken, snitter og varme middager. Som kunde kan du velge mellom ferdige menyer eller få skreddersydde måltider.
– Vi leverer mat til alle anledninger, det kan være kurs og møter eller små og store dager i privat sammenheng. Våre kokker med fagbrev sørger for et vellykket måltid både på ukedager og i helger, forteller Olsen.

23 års sammenhengende drift er uvanlig lenge til grillbar å være. Likevel er ikke Arild Olsen lei av grillbaren sin.
– Vi har nok holdt ut økonomisk pga vi holder en god kvalitet. Dessuten prøver vi hele tiden å være i forkant av utviklingen. Cateringen satser vi stort på fremover, sier han.

En annen ting Som Arild har merket seg er at Narvikværingen generelt har blitt mer sunn. Folk drikker mer juice og kjøper oftere salater enn tidligere.
– Dessuten bruker vi selv grovere brød til rettene våre.
Arild`s Catering og Arild`s Grillbar driver utkjøring av mat på strekningen Ballangen – Beisfjord – Bjerkvik.

Tekst & foto: Rune Dahl